HIFK:n naisille tärkeä keskushyökkääjäsopimus, Kiekko-Espoolle jatkoa tutun maalivahdin kanssa

Naisten Liiga / Uutinen
Johanna Kemppainen jatkaa HIFK:ssa.
Kuva © Aleksi Koskinen
Johanna Kemppainen jatkaa Stadin Gimmoissa ensi kaudellakin. Kiekko-Espoo ja maalivahti Minja Drufva solmivat niin ikään ensi kauden sopimuksen.

Naisten Liigan viime vuosien menestysjoukkueet solmivat jatkosopimuksia, kun HIFK kiinnitti luottokeskushyökkääjänsä Johanna Kemppaisen ja Kiekko-Espoo turvasi maalivahtinsa Minja Drufvan jatkon ensi kauden sopimuksilla.

Kuudennelle HIFK-kaudelleen suuntaava tuplamestari Kemppainen pelasi viime kauden runkosarjassa 19 ottelua tehoin 1+4=5 ja pudotuspeleissä 11 ottelua tehoin 3+1=4. Toissakaudella Kemppainen takoi runkosarrjassa 36 ottelussa 35 pistettä.

− Joukkue on uudistunut todella paljon viime kaudesta. Meillä on nuori joukkue, mutta kaikilla on todella kova työmoraali ja kehittymisen into. Meillä on hyvä meininki ja kaikki odottaa jo innolla tulevia pelejä, 26-vuotias keskushyökkääjä veistelee tiedotteessa. Hän on kuulunut kaksi edelliskautta helsinkiläisten kapteenistoon.

22-vuotias Drufva aloittaa Kiekko-Espoossa jo seitsemännen kautensa. Hänen torjuntaprosenttinsa 91,3 oli viime kauden runkosarjan neljänneksi paras. Pudotuspeleissä Drufva pelasi yhden ottelun, kun Tiia Pajarinen kantoi päävastuun.

» Lähetä palautetta toimitukselle