Kärppien naisille jatkosopimuksia, HIFK:lle maalivahti poikien sarjasta

Naisten Liiga / Uutinen
Emmi Puusaari jatkaa Kärpissä.
Kuva © Sirpa Pöyhönen - sirpa.poyhonen@jatkoaika.com
Emmi Puusaari ja Karolina Skořepová jatkavat kärppälaumassa. 17-vuotias veräjänvartija Nelli Nieminen liittyy HIFK:hon KJT Haukkojen poikajoukkueesta.

Kärppien naisten liigajoukkue tiedotti sunnuntaina, että hyökkääjät Emmi Puusaari ja Karolina Skořepová jatkavat oululaisjoukkueessa ensi kaudellakin. 18-vuotiaalle Puusaarelle tuleva kausi on kärppäorganisaatiossa kuudes, joskin hän on pelannut paljon akatemiajoukkueen puolella. Tšekkiläiselle Skořepová, 17, kausi on Oulussa kolmas.

Puusaari teki viime kaudella Naisten Liigan puolella 22 runkosarjaottelussa tehot 2+2 ja pääsi pukemaan tyttöleijonapaidan ylleen kolmessa maaottelussa. Skořepová iski 31 runkosarjamittelössä 4+3=7 pistettä. Hän pääsi edustamaan maataan alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa.

Hallitseva mestari HIFK vahvistaa rivejään 17-vuotiaalla maalivahdilla Nelli Niemisellä, joka pelasi viime kaudella 25 ottelua poikien U16 Mestistä KJT Haukkojen akatemiajoukkueen tolppien välissä. Hänen torjuntaprosenttinsa oli 89,6. 

− Hyvillä fiiliksillä liityn joukkueeseen. Odotan innolla tulevia haasteita ja kovia pelejä. Kiva päästä osaksi tätä joukkuetta, nuori torjuja hehkuttaa tiedotteessa.

Nieminen on KJT:n kasvatti ja hän ehti pelata seurassa monen kauden ajan, myös naisten joukkueissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle