Petrell käytti tilaisuutensa

LIIGA / Haastattelu
IFK:n kakkosketju Luttinen-Pirjetä-Petrell onnistui erinomaisesti ottelussa Lukkoa vastaan. Ketju teki kaksi maalia, ja pystyi pelaamaan tasaisesti läpi koko ottelun. Erityisesti ihastusta katsomossa herätti Lennart Petrellin peli.

Petrell pääsi ottelussa tehoille ja oli mukana vahvasti ketjunsa molemmissa maaleissa. Lasse Pirjetän maalissa Petrell oli maalin kulmalla tekemässä maskia ja häiritsemässä Dwayne Rolosonia. Arttu Luttisen jatkoaikaosumassa Petrell katkaisi tilanteen siniviivalla ja antoi tarkan syötön maalille.

- Kyllä tässä on hyviä pelejä ollut, mutta tällaiseen paikkaan tuollainen peli. Oli varmasti uran paras ja tärkein peli, tyytyväinen Petrell kertoi pelin jälkeen.

Petrell pelasi läpi ottelun varsin fyysisesti, ja jakoi jopa useampia hyviä taklauksia samassa vaihdossa. Virtaa riitti läpi ottelun raskaasta tyylistä ja pienistä tälleistä huolimatta.

- Ei ollut mikään iso tälli, en edes pelissä sitä huomannut, Petrell kertoi reiteensä saamasta iskustaan.

- Kyllä sieltä tuli ohje, että nyt pitää saada painetta ja taklauksia. Saada enemmän niitä kiloja käyttöön. Kyllä tuli ohjeita, mutta kyllä tuli varmaan vähän omaakin ekstraa, Petrell kuvasi uuden valmennuksen ohjeistusta peliin.

- Ei noita Lukon isoja pakkeja voi ikinä taklata liikaa. Kyllä sieltä alkaa väsymys paistamaan, laituri spekuloi pelinsä merkitystä.

Nousu kakkosketjuun oli nuorelle Petrellille iso harppaus. Paikka peliä tekevään ketjuun aukesi Jarkko Ruudun saaman kahden ottelun pelikiellon myötä. Nyt tarjolla oli runsaasti peliaikaa ja myös normaalit erikoistilanneminuutit ylivoimassa.

- Vielä yksi peli on tuossa Jarkon paikalla. Sitten luultavasti jotain tapahtuu, sen näkee sitten. Toivottavasti ei ainakaan mitään hirveen isoa pudotusta tule.

Jos Petrell jatkaa tiistain Rauman pelissä vähänkään samanlaisia otteita kuin tänään, ei hänelle todennäköisesti tule minkäänlaista pudotusta edes Ruudun palatessa kokoonpanoon.

» Lähetä palautetta toimitukselle