HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen irtisanoutui tehtävistään – "Koen, että muutos tekee hyvää sekä minulle että seuralle"

LIIGA / Uutinen
Tobias Salmelainen aloitti HIFK:n urheilujohtajana vuonna 2017. Salmelaisen aikana seura voitti kaksi pronssimitalia.
Tobias Salmelainen on eronnut HIFK:n urheilujohtajan paikalta. Hänen seuraajansa rekrytointi käynnistyy välittömästi.

Vuodesta 2017 Helsingin IFK:n urheilujohtajana työskennellyt Tobias Salmelainen irtisanoutui tehtävistään, kertoo helsinkiläisseura verkkosivuillaan.

Hänen aikakaudellaan HIFK saavutti ainoastaan kaksi pronssimitalia. Salmelainen astui aikanaan urheilujohtajaksi kohua herättäneen Tom Nybondaksen tilalle.

– Nyt on hyvä aika vaihtaa vetäjää. Päätös ei ollut helppo. Olen henkeen ja vereen HIFK, ja rakastan tätä seuraa, mutta koen, että muutos tekee hyvää sekä minulle että seuralle, sanoo Salmelainen seuran tiedotteessa.

HIFK:n hallituksen puheenjohtaja Jaakko Eskola paljastaa, että HIFK aloittaa uuden urheilujohtajan rekrytointiprosessin välittömästi. 

– Tobiaksen ratkaisu tarjoaa meille tilaisuuden pohtia hieman laajemminkin sitä, missä seurana olemme ja mihin haluamme mennä. Olimme käynnistäneet jo ennen tätä päätöstä laajemman strategiaprosessin, sanoo Eskola.

Päättynyt kausi oli suurseuralle kovista satsauksista huolimatta todellinen rimanalitus, kun Pelicans pudotti punapaidat puolivälierissä voitoin 4–3.

» Lähetä palautetta toimitukselle