Avalanche ja Hurricanes raivasivat tiensä jatkoon, Predators ei taipunut kesälomalle

NHL / Uutinen
Avalanche eteni NHL:n pudotuspelien toiselle kierrokselle.
Kuva © Jonathan Kozub / NHLI via Getty Images
NHL:n pudotuspelien avauskierroksella meni muutama sarja poikki tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Suomen aikaa.

NHL:n pudotuspelien avauskierroksella tapahtui vappuyönä paljon, kun Colorado Avalanche kellisti Winnipeg Jetsin 6−3 ja varmisti etenemisensä toiselle kierrokselle otteluvoitoin 4−1. Mikko Rantanen värkkäsi matsissa tehot 2+1 ja Artturi Lehkonenkin onnistui maalinteossa.

Lisää suomalaisia pääsi jatkoon, kun Carolina Hurricanes selvitti New York Islandersin neljännen kerran tieltään. Avalanchen ottelun tavoin lukemiin 6−3 päättyneessä kamppailussa Teuvo Teräväinen teki Hurricanesin avausosuman.

Vancouver Canucksin ja Nashville Predatorsin sarjan viides kohtaaminen eteni kolmanteen eräänsä maalittomana tasalukemissa, mutta sitten maalihanat aukesivat. Nikita Zadorov vei Canucksin johtoon, mutta Predators nousi rinnalle ja ohi Roman Josin sekä Alexandre Carrierin kihautuksilla. Juuse Saros koppasi Predators-veräjällä 19 kiekkoa. Torjuntojen joukkoon mahtui muutama huippupelastus pelin ratkaisuhetkillä.

Boston Bruinsin ja Toronto Maple Leafsin välinen ottelusarja ei vielä saanut ratkaisuaan, kun Maple Leafs venyi pakkopaikassa 2−1-jatkoerävoittoon Matt Kniesin maalilla. Bruins johtaa sarjaa nyt voitoin 3−2.

» Lähetä palautetta toimitukselle