Kanadan naurettava tähtisikermä on Leijonille upea haaste

MAAJOUKKUE / Artikkeli
Suomen kansa hamuaa, tahtoo ja janoaa uusia torijuhlia.
Kuva © Jussi Kivimäki
Paikoillenne, valmiit, nyt! Seuraava jääkiekkokarnevaali on julistettu alkaneeksi. Monumentaalisen mahtava Suomi-Kanada -ottelu saa Hanskaajat aloittamaan psykologisen sodankäynnin. Myös Itävalta ja Norja ovat pohdinnan kohteina.

Suomen miesten jääkiekkomaajoukkue aloittaa olympiakisat B-lohkossa, jossa poikittaista mailaa ovat antamassa myös Kanada, Itävalta ja Norja. Kisahuumaa aletaan maistella myös Hanskaajien hulppeassa viiden tähden kisastudiossa. Miten vaahteranlehdet pelaavat Leijonia vastaan? Millä Suomen maali pysyy puhtaana? Kuka on Norjan pelottavin syömähammas? Ovatko Itävallan pelaajat oikeasti mäkihyppääjiä?

Lauri Lehtinen ja Solmu Salminen osoittavat kansallismielisyyttä ja alkavat murtaa kanadalaisten henkistä kanttia. Eräskin raukka Pittsburgh Penguins -tupeloija toivotetaan ulkojäille kokeilemaan.

Neljä vuotta odotettu turnaus on edessä. Tästä se lähtee. Paljonko jäi hampaankoloon Vancouverista? Nähdäänkö suomalainen lätkäjätkäjytky? Löyly lentää normaalisti Twitterissä hashtagilla #Hanskaajat!

» Lähetä palautetta toimitukselle