TOP-5 pisimmät pelaajat MM-kisoissa: Marko Anttila kisojen isoin, listalla vain kaksi puolustajaa

MAAJOUKKUE / Artikkeli
203 senttinen Marko Anttila suojaa kiekkoa 192 senttistä Moritz Seideriä vastaan.
Kuva © Juuso Pellava - www.jpellava.fi
Jääkiekkoilijana koko ei ole koskaan pahasta. MM-turnauksessa pelaavien pelaajien keskimitta on 185 senttimetriä, mutta mukaan mahtuu luonnollisesti kourallinen "mörköjä".

Isokokoiset jääkiekkoilijat ovat varusteissaan kunnioitusta herättävä näky. Pitkän varren omaavat pelaajat ovat useimmiten puolustajia, mutta MM-kisoissa viiden suurimman pelaajan joukosta löytyy vain kaksi puolustajaa.

MM-kisoissa pelaavista 16 joukkueesta jopa yhdeksän joukkueen keskimitta on 185 senttimetriä. Isoin joukkue löytyy Kanadalta, jolla keskimitta kipuaa 188 senttimetriin. Pienikokoisin joukkue puolestaan on Yhdysvalloilla keskimitalla 183 senttimetriä.

Kasasimme listan kisojen kolmantena päivänä leimansa passiin saaneista pelaajista, jotka kuuluvat kokonsa puolesta tähän jääkaappipakastinten osastoon.

Alla kisojen viisi pisintä pelaajaa kokojärjestyksessä.

5. Oliver Lauridsen, Tanska 197 cm/93 kg p

4. Justin Addamo, Ranska 198 cm/113 kg h

3. Mathias Bau, Tanska 200 cm/108 kg h

2. Tyler Myers, Kanada 203 cm/104 kg p

1. Marko Anttila, Suomi 203 cm/108 kg h

Tyler Myers (oik.) pääsee MM-kisoissakin painimaan Joel Armiaa (vas.) vastaan. Myers on saman pituinen kuin Suomen Marko Anttila, mutta neljä kiloa kevyempi.
Kuva © Getty Images

Juttua korjattu 14.5 klo 20.44. Poistettu Jacob Middleton väärien kokotietojen vuoksi. Samalla lisätty Oliver Lauridsen listalle.

» Lähetä palautetta toimitukselle