"Uusia" sopimuksia Kainuussa

MESTIS / Uutinen
Kainuun Sanomien ja Kajaanin Hokin kotisivujen mukaan Hokki on täydentänyt joukkuettaan. Viimeisimpinä nimensä sopimuspaperiin ovat raapustaneet Aki Jokinen, Teemu Juntunen, Mikko Juutilainen ja Jari Puustinen. Joitakin päiviä aiemmin Kimmo Happo ehti varmistaa tulonsa Kajaaniin.

Paluumuuttaja

Oikeassa laidassa viihtyvä Kimmo Happo palaa Kajaaniin Vaasan Sportista, jossa mies pelasi kaksi edellistä kautta. Viime kaudella Kimmon pistetilasto komistui lukemilla 8+12=20. 23-vuotias laituri on ehtinyt saavuttaa urallaan mm. A-nuorten Suomen mestaruuden TPS:n riveissä. Happo on Antti Määtän lisäksi ainut oikealta laukova hyökkääjä Hokissa.

Toinen paluumuuttaja

Paluun Hokin paitaan tekee myös sentteri Teemu Juntunen. Teemu edusti viime kaudella ensin IPK:ta, mutta joulutauolla mies vaihtoi sarjaporrasta yhden ylemmäksi pelaten kauden loppuun Hyvinkään Ahmoissa. Pisteitä kauden aikana kertyi yhteensä 14. Sotkamossa syntynyt Hokin kasvatti on ehtinyt vuonna 1980 alkaneella taipaleellaan kerätä vartta huimat 175 senttiä ja painoa 73 kiloa.

Kokoa

Kolmas uusi hyökkääjä on Hifk:n A-nuorista siirtyvä Aki Jokinen. Iisalmessa vuonna 1982 syntynyt Aki tuo Hokin hyökkäykseen kaivattua kokoa 190 sentin ja 91 kilon verran. Viime kaudella Aki pelasi A-nuorten SM-sarjan runkosarjassa 31 ottelua tehoin 10+4=14. Pudotuspelejä kertyi viisi, joissa syntyi yksi maali ja yksi syöttö.

Uutta

Uusi kasvo Hokin takalinjoilla on Järvenpäässä syntynyt Mikko Juutilainen. Viime kaudella Mikko kärsi loukkaantumisista, tilastoihin on kuitenkin merkitty kolme ottelua Mestiksessä KJT:n paidassa, kaksi ottelua A-nuorten I-divisioonaa samassa seurassa ja seitsemän peliä Suomi-Sarjaa HeKi:ssä. Vuonna 1981 syntynyt ”right” on 170 senttiä pitkä ja 84 kiloa painava.

Jatkosoppari

Jari Puustinen tuli Hokkiin kesken viime kauden KalPasta. Puustinen oli nousuun päättyneellä kaudella puolustuksen parhaimmistoa yhdessä Vladimir Kolekin kanssa. Vuonna 1981 syntyneen pakin mitat ovat 178 cm ja 80 kg.

» Lähetä palautetta toimitukselle