Kalliola viimeisteli kahdesti ja taklasi puhtaasti − "Näihin ei voi olla syttymättä"

MESTIS / Haastattelu
Joonas Kalliola oli illan ottelussa pitelemätön.
Kuva © Antti Varonen
Jukureiden ja KeuPan ensimmäinen kohtaaminen välierissä päättyi kotijoukkueen voittoon lukemin 5-0. Mikkeliläisille kaksi maalia viimeistelleen Joonas Kalliolan mielestä peli oli kuitenkin tiukka loppuun asti.

Ottelun kaksi ensimmäistä erää mentiin tasaisissa 1-0-lukemissa kotijoukkueelle. Viimeisessä erässä tulos kuitenkin repsahti, kun Jukurit viimeisteli peräti neljä maalia keuruulaisten verkkoon.

− Tasainen peli ja tiukkaa vääntöä. Numerot ei sano koko totuutta pelistä. Kuitenkin lopussa päästiin muutama tekemään tyhjään maaliin, Joonas Kalliola kertoi.

Illan ottelussa Kalliola pelasi Oula Palven ja Timo Hiltusen ketjukaverina. Kolmikon peli toimi mallikkaasti, minkä sivussa Kalliola viimeisteli kaksi osumaa maalinedustalta.

− Ensimmäisessä maalissa saatiin kiekkoa liikkeelle ja Oula laittoi maalille ja sain lavan väliin. Toisessa sitten pakki laukoi ja sattui pomppaamaan suoraan lapaan, Kalliola tuumi.

Kevään pelaajana tunnettu Kalliolan pistesaldo pudotuspeleissä nousi pisteisiin 3+2. Raumalainen myöntääkin, että kevään otteluihin ei voi olla syttymättä.

− Näihin peleihin ei voi olla syttymättä. Tätä varten on koko kausi ja kesä tehty hommia, että saa näitä pudotuspelejä pelata.

Kolmannessa erässä hyökkääjä pääsi näyttämään myös taklauspelaamistaan, kun hän taklasi puhtaasti Matias Kiiskistä, joka loukkaantui tilanteessa. Tilanteesta ei tuomittu rangaistuksia, eikä Kiiskistä nähty enää ottelussa.

− Toivotaan nyt, ettei kaverille ainakaan käynyt mitään isompaa.

Sarja jatkuu perjantaina Keuruulla. Kalliola odottaa, että KeuPa tulee otteluun entistä kovemmin kotikaukalossaan.

− Heillä on yleisö takana ja siellä on varmasti hyvä meininki ja meteli hallissa.

− Kyllä saadaan ihan täysi päivätyö tehdä vierasvoiton eteen, Kalliola päätti.