Santanen Tepsistä TuToon

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Turun Palloseuran kasvatti, vuonna 1985 syntynyt maalivahtilupaus Juho Santanen siirtyy saman kaupungin Mestis-seura TuToon. Sopimus on voimassa toistaiseksi.

Santanen on viettänyt syksyn TPS:n liigaseuran mukana tuuratessa loukkaantunutta Tuomo Karjalaista. Tosin Santasen rooliksi on jäänyt luukun aukominen kuudessa ottelussa Teemu Lassilan hoitaessa varsinaiset torjuntatyöt. Viime kaudella Santaselle kertyi niin ikään yhdeksän liigaottelua ilman peliminuutteja.

Tällä kaudella Santanen on esiintynyt tositoimissa vain Palloseuran a-junioreissa. Junioreissa tämä Urpo Ylösen akatemian kokelas on kolmessa ottelussa päästänyt vain kaksi maalia ja hankkinut täten torjuntaprosentiksi komean 97,67, jolla hän johtaa ylivoimasesti a-juniorien SM-liigan maalivahtipörssiä.

TuTon maalivahtitilanne on ollut kiharainen Timo Kinnusen toipuessa polvileikkauksesta. Timo Kinnusen odotetaan palaavan kaukaloon vasta ensi vuoden puolella. Ari Reunanen on pelannut kaikki TuTon kuusi ottelua. Näissä peleissä Reunanen on torjunut 89,36 prosentin teholla ja päästänyt keskimäärin 3,40 maalia ottelua kohden.

Santanen on TuTon kokoonpanossa jo lauantain kotiottelussa Kajaanin Hokkia vastaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle