Uutinen

Finaalien ensimmäiseen näytökseen joukkueet lähtevät vain pienillä muutoksilla – Kristian Tanus ja Ben Blood palaavat pelikentille

LIIGA / 20.4.2024 12:12
Tappara ja Pelicans aloittavat toisen perättäisen finaalisarjansa Nokia-areenalla. Kumpikin joukkue selvitti välieränsä otteluvoitoin 4–1. Joukkueet kohtasivat tällä kaudella runkosarjassa neljästi ja voitot menivät Tapparalle 3–1.
LuetuimmatUusimmat

Kaikki uusin sisältö

10:37

Ottelukierros

Ottelukierros

Ottelukierros

WinnipegWPG
VancouverVAN
4
2
CalgaryCGY
San JoseSJS
5
1
ColoradoCOL
EdmontonEDM
5
1
VegasVGK
AnaheimANA
4
1
Los AngelesLAK
ChicagoCHI
5
4
JA
MinnesotaMIN
SeattleSEA
3
4

Ottelukierros

Artikkeli

Näin finaalijoukkueiden materiaali vertautuu toisiinsa – hyökkäyskalusto tasaista, Tapparalla kilpailuetu oman pään pelaamisessa

LIIGA / 20.4.2024 9:00
Tapparan ja Pelicansin toisessa peräkkäisessä finaalikohtaamisessa lähtökohdat ovat muuttuneet huomattavasti viime kevääseen verrattuna. Joukkueiden materiaalia vertaillessa suurta kilpailuetua on miltei mahdotonta keksiä kummallekaan.
Artikkeli

NHL:n pudotuspelien maalivahtiranking 2024: Saros on eliittiä, vaikka kausi ei ollut paras mahdollinen

NHL / 20.4.2024 15:05
NHL:n pudotuspeleihin lähdetään enimmäkseen laadukkailla maalivahdeilla. Kaikkien eliittivahtien runkosarja ei kuitenkaan ollut uraan nähden merkittävän hyvä.
Artikkeli

Dialogi: Bruinsin henkinen yliote ja suvereeni maalivahtipeli mitataan Maple Leafsin tulikuuman hyökkäyksen käsittelyssä

NHL / 20.4.2024 11:00
Pudotuspelien ensimmäinen kierros saattoi Boston Bruinsin ja Toronto Maple Leafsin yhteen neljättä kertaa 11 vuoden aikana. Bruins on poistunut kaikista aiemmista sarjoista voittajana seitsemän ottelun jälkeen, mutta Maple Leafsilla on tänä keväänä kenties paras mahdollisuus karistaa tuttu peikko selästään.
Artikkeli

Dialogi: Carolina Hurricanesin ja New York Islandersin ottelusarjassa suurin kilpailu käydään tolppien välissä

NHL / 20.4.2024 10:00
New York Islanders lähtee hyvässä vireessä haastamaan koko kauden kärkikahinoissa ollutta Carolina Hurricanesia. Aiemmat pudotuspelikohtaamiset ovat kääntyneet Hurricanesin eduksi, mutta kulunut runkosarja on osoittanut, että Islanders osaa olla hankala vastustaja.
Artikkeli
SHL-finaalit käyntiin lauantaina – vastakkain yllättäjä Rögle BK ja ennakkosuosikki Skellefteå AIK
SHL / 20.4.2024 15:00
SHL:n finaalit käynnistyvät lauantaina suuryllättäjä Rögle BK:n ja Skellefteå AIK:n välillä. Suomalaisia finaalissa nähdään mahdollisesti vain yksi.
Haastattelu
Kapteenien ajatusnurkkaus: Miika Roine kokee Pelicansin oppineen viime kevään pettymyksestä, mutta finaaliuusinnan lähtökohdat ovat ”uniikit”
LIIGA / 20.4.2024 8:00
Pelicans-kapteeni Miika Roine on muun joukkueen ohella odottanut finaalisarjan alkamista kuin kuuta nousevaa. Kaupungissa on suuri luotto siihen, että viime kevään hopeamitalit kirkastetaan ja kannu matkaa ensi kertaa Lahteen.
Artikkeli
Dialogi: Edessä tiukka ja tulikuuma viime kevään finaaliuusinta – kauden sensaatio haastaa konkarin niin maalissa kuin penkin takana
LIIGA / 20.4.2024 7:00
Liiga-kausi saa kauan odotetun huipennuksen, kun finaalissa vastakkain asettuvat viime kevään tapaan Tappara ja Pelicans. Lahdessa halutaan napata revanssi Tommi Niemelän viimeisen kauden kunniaksi, mutta Tappara iskee pöytään vahvat yksilöt ja voittamisen kulttuurin.
Uutinen
IS: Niko Huuhtasen huippukausi poiki NHL-sopimuksen – jatkaa kauttaan AHL:n pudotuspeleissä
NHL / 20.4.2024 12:02
Niko Huuhtanen on solminut NHL-sopimuksen Tampa Bay Lightningin kanssa, kertoo Ilta-Sanomat.
Kuvakooste
Suomelle revanssi Ruotsista Ahti Oksasen jatkoeräosumalla
MAAJOUKKUE / 20.4.2024 10:37
Suomi ja Ruotsi iskivät toistamiseen yhteen vuorokauden sisään Nordic Cupiksi nimetyssä ottelusarjassaan. Pelipaikkana oli tällä kertaa Mikkeli. Edellisessä ottelussa tylyn 0–4 tappion kärsinyt Suomi otti revanssin voittamalla jatkoajalla 2–1. Ottelun ratkaisumaalin teki Ahti Oksanen.
Kuvakooste
Pronssimitalit Ouluun – tehomies Teemu Turunen Kärppien sankarina
LIIGA / 20.4.2024 6:30
Liigan pronssimitalit jaettiin Oulun perjantai-illassa. Tasaisesti aaltoillut ottelu eteni jatkoerään asti, ja lopulta kotijoukkue pokkasi pronssimitalit voittamalla ottelun lukemin 3–2.
Uutinen
Leijonien MM-leiritykseen kuusi uutta pelaajaa, Konsta Helenius Pikkuleijonien mukaan
MAAJOUKKUE / 19.4.2024 22:37
Ovi MM-leirityksessä käy myös toiseen suuntaan. Konsta Heleniuksen tapauksessa on mahdollista, että nuori lupaus liittyy Leijoniin alle 18-vuotiaiden kisojen jälkeen.
Uutinen
Atte Tolvanen saavutti triplan − Salzburg juhli jälleen mestaruutta
Muut Sarjat / 20.4.2024 0:36
RB Salzburg nousi kevään aikana tappioiden takaa ja nappasi kolmannen mestaruuden runkosarjamestari EC-KAC:n kustannuksella.
Uutinen
Oksanen piiskasi Leijonat jatkoajalla voittoon
MAAJOUKKUE / 19.4.2024 22:39
Suomi ja Ruotsi mittelivät tasaisissa merkeissä viikon toisessa kohtaamisessaan. Jatkoajalle venyneen kamppailun ratkaisijaksi nousi lopulta Ahti Oksanen, joka kiskaisi 2–1-voittomaalin jatkoajan viime hetkillä.
Uutinen
Liiga-pudotuspelit: Kärppien vuoristoratamaiselle kaudelle pronssinen päätös tasaisessa ottelussa
LIIGA / 19.4.2024 21:59
Liiga-kauden 2023–24 pronssimitalit jaetaan Kärpille. Oululaisryhmä kaatoi pronssiottelun jatkoerässä KalPan lukemin 3–2. Tasaisen ja viihdyttävän ottelun ratkaisijaksi nousi tehohyökkääjä Teemu Turunen.
Uutinen
SS: Juuso Mäenpää jatkaa KalPassa
LIIGA / 19.4.2024 20:01
Savon Sanomat kertoi perjantaina KalPan kultakypärän Juuso Mäenpään jatkosopimuksesta kuopiolaisseuraan.
Uutinen
John Hynes Yhdysvaltojen MM-kisaluotsiksi
MAAJOUKKUE / 19.4.2024 19:48
Yhdysvaltojen joukkueen päävalmentajana kevään MM-kisoissa toimii John Hynes. Minnesota Wildia luotsaavalla Hynesilla on pitkä kokemus maajoukkueista.