KalPa-Hockey houkuttelee NHL-tähtiä osakkeenomistajikseen

NHL, MESTIS / Uutinen
Jääkiekon Mestiksen pronssijoukkueen KalPan toimintaa pyörittävä KalPa-Hockey Oy haluaa omistajikseen entisiä KalPa-pelaajia. Yhtiön toimitusjohtajan Kari Paldaniuksen mukaan seura on keskustellut asiasta Nashvillen Kimmo Timosen ja Carolinan Sami Kapasen kanssa.

Kapasen kausi rapakon takana on vielä kesken, mutta Timonen on jo istunut saman pöydän ääreen KalPa-johdon kanssa. Neuvotteluja on tarkoitus jatkaa, kun Kapanenkin saapuu Suomeen. Timonen ja Kapanen ovat KalPan kasvatteja ja pelasivat sen riveissä SM-liigassa. Monen muun Kuopiosta maailmalle ponnistaneen ammattilaispelurin tapaan hekin viettävät suuren osan lomistaan Kuopiossa ja pitävät sitä kotikaupunkinaan. Timonen on syntyperäinen kuopiolainen. Kapanen on syntynyt Vantaalla, josta Kapasten kiekkoperhe muutti Joensuuhun ja myöhemmin Kuopioon.

KalPa-Hockeyn suurin omistaja on tällä hetkellä KalPan Jääkiekon Tuki ry 41 prosentin osuudella osakkeista. Juniori-KalPa ry ja Pelaajapörssi Oy omistavat kumpikin noin 20 prosenttia osakkeista. Lisäksi omistajina on muutamia yksityishenkilöitä.

» Lähetä palautetta toimitukselle