TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Ilves ja Jokerit tekivät pelaajavaihtokaupan

LIIGA / Uutinen
Korpisalo jatkaa lainalla Ilveksessä loppukauden ajan.
Kuva © Mikko Pylkkö mikko.pylkko@jatkoaika.com
Ilves ja Jokerit ovat tehneet kolmen pelaajan vaihtokaupan. Jokerit saa puolustaja Niko Peltolan ja Ilves maalivahti Joonas Korpisalon sekä hyökkääjä Aleksi Mustosen.

Niko Peltolan ja Joonas Korpisalon sopimukset kattavat loppukauden. Aleksi Mustosen sopimus on mallia 3+1-vuotta. Kukin pelaaja on pelannut tällä kaudella sekä Liigaa että Mestistä. Mustonen on lisäksi tuore Nuorten maailmanmestari. Peltola ja Korpisalo ovat jo uusien seurojensa riveissä pelanneet, ja Mustonen siirtyy Tampereelle välittömästi.

Ilveksen urheilutoimenjohtaja Juha Pajuoja on tyytyväinen tehtyihin siirtoihin.

− Mustonen on lahjakas pelaaja, jonka uskomme auttavan Ilvestä tulevina vuosina. Siirto Ilvekseen Liiga-kuvioihin on hänelle myös tärkeä kehitysaskel hyvin sujuneiden MM-kisojen jälkeen. Haluamme kiittää Peltolaa kaikista niistä hyvistä hetkistä, joita hän on Ilvekselle tarjonnut, sekä toivotamme menestystä uusiin haasteisiin, Pajuoja toteaa.

Myös Jokereiden GM Jari Kurri on tyytyväinen Peltolan jäämisestä loppukaudeksi helsinkiläisjoukkueeseen, sekä toivottaa Korpisalolle ja Mustoselle onnea jatkoon.

− Hän on tuonut puolustukseen jämäkkyyttä ja täyttänyt paikkansa lainapestin aikana erinomaisesti. Siksi halusimme keskustella Ilveksen kanssa mahdollisuudesta pitää hänet joukkueessa kauden loppuun.

− Sekä Korpisalo että Mustonen ovat nuoria, lupaavia pelaajia, jotka tarvitsevat peliaikaa kehittyäkseen. Ilves pystyy sitä heille tarjoamaan. Toivotamme kummallekin pelaajalle onnea loppukauteen, Kurri toteaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle