Ville Saloranta vaihtoi Tampereen Kokkolaan – On edustuskelpoinen Hermeksen seuraavassa ottelussa

MESTIS / Uutinen
Ville Salorannan sopimus tamperelaisten kanssa purettiin yhteisymmärryksessä ja uusi seura löytyikin nopeasti Kokkolasta
Kuva © Jarno Hietanen
Mestiksessä nähtiin pelaajaliikennettä, kun sarjaa johtavan Tampereen KOOVEE:n riveistä siirtyi Kokkolan Hermeksen riveihin laitahyökkääjä Ville Saloranta. Hän on edustuskelpoinen, kun Hermes kohtaa tulevana lauantaina Kajaanissa Hokin.

Ylivieskalla syntynyt laitahyökkääjä Ville Saloranta, 23, purki Tampereen KOOVEE:n kanssa keskinäisen sopimuksensa. Hetkeä myöhemmin hän teki sopimuksen Kokkolan Hermeksen kanssa. 

Alkaneella kaudella Saloranta ei ole Mestiksessä parhaillaan sarjaa johtavan KOOVEE:n riveissä saanut peliaikaa kuin vain yhden ottelun verran, joka oli juuri pelaajan kanssa sopimuksen tehnyttä Hermestä vastaan. Viime kaudella hänelle kertyi otteluita karsintapeleineen 54 kappaletta tehden tehot 17+21, olemalla uran ensimmäisellä Mestis-kaudellaan tamperelaisten toiseksi paras pistemies. 

Hän on tamperelaisena kiekkokoulun kasvattina edustanut kaikkia kolmea tamperelaista seuraa urallaan. 

- Valitettavasti emme pystyneet tarjoamaan Villelle sellaista roolia, jota hän itse halusi. Onneksi hän löysi itselleen nopeasti uuden joukkueen ja pääsee pikaisesti pelaamaan. Hänellä on varmasti hyvä ura edessään ja kiitämme koko joukkueen puolesta häntä yhteistyöstä sekä yhteisestä ajasta, KOOVEE:n johtoryhmästä kerrottiin tamperelaisten tiedotteessa.

- Todella hyvin mielin ja intoa täynnä olen tulossa Kokkolaan ja Hermekseen! Jäi mieleen viime kaudesta se että täällä on varmaan koko sarjan kovaäänisimmät fanit ja tunnelma hallissa aina hyvä. Siitä sai hyvän fiiliksen peliin. Viime kausi sujui henkilökohtaisesti hyvin, mutta parannettavaakin jäi. Hyvä kesä alla ja sain olla terveenä vaikutti varmasti asiaan. Hermekseen haluan tuoda parasta osaamistani jotka ovat hyökkäyspäässä. Toivottavasti häkki heiluisi mahdollisiman paljon vastustajan päässä. Uskon että luistelu on myös yksi vahvuuksistani, kertoili Salorannan Ville uuden seuran tiedotteessa

- Olemme jo aikaisemmin seuranneet ja pohtineet Salorannan tilannetta ja tulevaisuutta. Nyt tiet kohtasivat kun meille tuli tarve hyökkääjälle ja saatiin tieto että Ville olisi lähdössä Tampereelta. Sedlak ja Levänen ovat kuitenkin sivussa 4-6 viikkoa ja yhden hyökkääjän tarve on muutenkin ollut olemassa. Saloranta sopii hyvin liikkuvaan pelitapaamme ja uskon että saadaan tästä hyvä juttu aikaiseksi. Myös ylivoimapeliin valmentajat saavat uuden työkalun, kertoili Hermeksen urheilujohtaja Pasi Tuukkanen seuran tiedotteessa.

Saloranta on edustuskelpoinen, kun Hermes kohtaa tulevana lauantaina Kajaanissa Hokin.

» Lähetä palautetta toimitukselle