Santeri Immonen jatkaa RoKin peräsimessä kevääseen 2021 saakka

MESTIS / Uutinen
Santeri Immonen jatkaa rovaniemeläisten penkin takana.
RoKi on solminut ensi kauden kattavan sopimuksen nykyisen päävalmentajansa Santeri Immosen kanssa. Kuluva kausi on helsinkiläislähtöiselle valmentajalle toinen lappilaisjoukkueen penkin takana.

Rovaniemeläiset ovat parantaneet viime otteluissa otettaan Mestiksessä, kun viimeisestä viidestä ottelusta neljä on päättynyt joukkueen voittoon. Seuran johto on ollut tyytyväinen päävalmentajan otteisiin, ja sopimuksen syntyminen oli luontainen jatkumo, jolla pyritään viemään lappilaisia kohti menestystä. 

— Ensinnäkin kiitos seurajohdolle luotosta ja tuesta, jota olen saanut ja pystynyt sen myötä keskittymään täysillä valmentamiseen ja tehdä omaa hommaani rauhassa vaikeinakin aikoina. Itselläni oli selkeä ajatus, että haluan jatkaa ja hieno homma, että minun ja seuran halut kohtasivat, RoKin päävalmentaja Santeri Immonen kommentoi seuran tiedotteessa.

— Tälläkin kaudella on tullut monella saralla hyvää oppia, jota ammentamalla pyrin kehittymään vielä kokonaisvaltaisemmaksi valmentajaksi. Viihdyn Rovaniemellä ja olosuhteet valmentamiseen ovat huippuluokkaa, joten hienoa olla osa RoKin matkaa.

RoKin toimitusjohtaja Pekka Kankaanranta on tyytyväinen syntyneeseen jatkosopimukseen.

— Molemminpuolisena ajatuksena on jo pidempään ollut, että "Santtu" jatkaisi meillä vielä ainakin vuoden. Olemme olleet tyytyväisiä hänen työhön ja siihen intohimoon, mikä hänellä on valmentamista ja peliä kohtaan, arvioi Kankaanranta.

— Tärkeää on myös hänen panoksensa ja luottonsa omia A-junioreita kohtaan, joista on jo kuluvalla kaudella neljä pelaajaa päässyt pelaamaan edustusjoukkueessa. Hänen jatkonsa tuo lisäksi jatkuvuutta ja pitkäjänteisyyttä, mikä helpottaa tulevan kauden joukkueen rakentamista, Kankaanranta kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle