RoKi solmi jatkosopimuksia hyökkäys- ja puolustuspäähän

MESTIS / Uutinen
Eero Niemi kantoi kuluneella kaudella myös rovaniemeläisten kultakypärää.
Eero Niemi, Jaako Manninen sekä Eemeli Virtanen jatkavat Rovaniemellä.

RoKi tiedotti lauantaina solmineensa jatkosopimukset hyökkääjä Eero Niemen sekä puolustajien Jaako Mannisen ja Eemeli Virtasen kanssa.

21-vuotias Niemi siirtyi Rovaniemelle Ässien organisaatiosta. Ensimmäinen Mestis-kausi tuotti 13 maalia ja 22 maaliin johtanutta syöttöä.

– Viihdyin erittäin hyvin Lapissa ja kaikki asiat huomioiden päätös jäädä Kirnun jäille ei ollut vaikea. Kiitos myös RoKille, että he tarjosivat mahdollisuuden jatkaa Rovaniemellä, Niemi kommentoi seuran tiedotteella.

Puolustaja Manninen pelasi RoKissa toisen täyden kautensa. 36 pelattua ottelua toi yhden maalin sekä kymmenen syöttöpistettä. Hän on aiemmin edustanut Jokereita sekä Kiekko-Vantaata.

– Viime kausi oli rikkonainen niin joukkueella kuin itsellänikin. Haluan olla tulevalla kaudella mukana nostamassa RoKia taas mitaleille. Lähden tulevaan kauteen isoin odotuksin, Manninen kommentoi.

Virtanen on hyökkääjä Niemen tavoin 21-vuotias Ässien kasvatti. Hän pelasi Rovaniemellä ensimmäisen kautensa, saalistaen yhden syöttöpisteen 28 ottelussa. Hän kärsi tällä kaudella loukkaantumisista, joiden vuoksi pelit jäivät vähiin.

– Viime kausi oli henkilökohtaisesti vaikea pitkien loukkaantumisien takia, sen takia olenkin kiitollinen RoKille, että saan jatkaa täällä ja auttaa joukkuetta menestymään paremmin ensi kaudella, Virtanen kertoo.

» Lähetä palautetta toimitukselle