Sakari Salmela jatkaa RoKin käskijänä – myös kaksi uutta pelaajasopimusta julkaistiin

MESTIS / Uutinen
Salmelalla on menossa ensimmäinen päävalmentajakausi Mestiksessä.
Kuva © Samuli Huikuri - https://www.instagram.com/shuikuri/
RoKi tiedotti Salmelan jatkosta sekä kahdesta pelaajasopimuksesta.

Sakari Salmela jatkaa Rovaniemen Kiekon päävalmentajana myös kaudella 2024–25, seura tiedottaa. Salmelan sopimus oli alun perin yksivuotinen, joka sisälsi option ensi kaudesta.

Kausi on 31-vuotiaalle Salmelalle ensimmäinen Mestiksessä. Hän valmensi aiemmin Suomi-sarjassa pelaavaa Nokian Pyryä.

– Saken johdolla asiat etenevät oikeaan suuntaan, joten option käyttäminen kaudelle 2024–25 oli selkeä päätös. Hän on erittäin sitoutunut ja päämäärätietoinen valmentaja, jonka kanssa on helppo katsoa asioita myös pidemmällä aikajänteellä, toimitusjohtaja Janne Hyvärinen kertoo tiedotteessa.

Pelaajaliikennettä puolin ja toisin

Tällä hetkellä sarjan yhdeksäntenä majaileva rovaniemeläisjoukkue ilmoitti samalla myös kahdesta saapuvasta ja yhdestä lähtevästä pelaajasta.

Maalivahti Samuli Tervo sekä hyökkääjä Aatu Luusuaniemi vahvistavat joukkuetta loppukauden pituisilla sopimuksilla. Samalla neljässä ottelussa torjuneen maalivahti Roni Salmenkankaan pesti päättyy. Hän oli joukkueessa try out -sopimuksella.

Tervo on edustanut Mestiksessä aiemmin Ketterää, Kiekko-Vantaata sekä KeuPa HT:ta. Hän on pelannut alkukaudella yhden ottelun slovakialaisessa HC Banská Bystricassa.

Luusuaniemi puolestaan on pelannut kaksi ottelua RoKissa kaudella 2017–18. Tämän jälkeen hän on edustanut muun muassa Ketterää, Hermestä sekä kahdella edellisellä kaudella Kiekko-Poikia. Tämän kauden hän aloitti puolalaisessa STS Sanokissa, jossa hän on pelannut seitsemän ottelua tehoin 0+1.

– Fiilikset ovat todella hyvät, kiva palata kotiin ja päästä pelaamaan Kirnussa pitkästä aikaa, Luusuaniemi kommentoi tiedotteessa viitaten RoKin kotipyhättöön Lappi Areenaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle