Saksalaisseura vahvisti Tiilikaisen lähdön − HäSa: HPK-sopimus varmistunut

LIIGA / Uutinen
Tiilikaisesta seuraava HPK:n päävalmentaja.
Kuva © Lauri Meriläinen
Löwen Frankfurt on vahvistanut Matti Tiilikaisen lähdön saksalaisseurasta. Hämeen Sanomat kertoi tiistaina HPK:n päässeen hänen kanssaan yhteyisymmärrykseen sopimuksesta.

Hämeen Sanomat uutisoi Matti Tiilikaisen tiistaina päävalmentajasopimuksen HPK:n kanssa varmistuneen. Asiaan saatiin lisävahvistusta keskiviikkona, kun Tiilikaisen nykyinen seuran Löwen Frankfurt vahvisti suomalaisluotsin jättävän seuran kauden päätteeksi

Saksalainen jääkiekkojulkaisu Eishockeynews.de kertoo myös, että saksalaisseura tarjosi Tiilikaiselle jatkosopimusta. Lehden tietojen mukaan Tiilikainen on ilmoittanut asiasta seuralle ja pelaajilleen. Saksalaisseuran toimitusjohtaja vahvisti Tiilikaisen lähdön pitävän paikkansa.

Hämeen Sanomien tiistaina tavoittama Tiilikainen ei kommentoinut aihetta lehdelle. Myös Mika Toivola pysyi asiasta vaitonaisena.

32-vuotias Tiilikainen on aiemmin valmentanut HPK:ssa muun muassa sen nuorten SM-liigajoukkuetta. Hänen alaisuudessaan nuoret voittivat mestaruuden 2017 ja tekivät sarjan voimassaolevan piste-ennätyksen kaudella 2017-18. Kerhon nykyinen päävalmentaja Antti Pennanen siirtyy ensi kaudeksi Suomen nuorten maajoukkueen peräsimeen.

» Lähetä palautetta toimitukselle