Peliitoille ensimmäiset pelaajakiinnitykset tulevalle kaudelle − Haveri ja Lankinen jatkavat Heinolassa

MESTIS / Uutinen
Vesa Petäjä sai tulevan kauden peliittaryhmään ensimmäiset pelaajat.
Kuva © Jarno Hietanen
Heinolan Peliitat teki ensimmäiset pelaajasopimuksensa tulevalle kaudelle. Joukkueessa jatkavat hyökkääjät Petteri Haveri ja Joona Lankinen.

Joona Lankinen ja Petteri Haveri jatkavat Peliitoissa ensi kauden kattavilla sopimuksilla. Haverille tuleva kausi on jo viides heinolalaisjoukkueessa, kun taas Lankinen aloittaa toisen kautensa ryhmässä.

25-vuotias Haveri pelasi viime kaudella 47 ottelua ja viimeisteli niissä tehot 6+1=7. Alavudelta lähtöisin oleva hyökkääjä on pelannut Mestiksessä kaikkiaan 155 ottelua.

− Upea juttu, että Havu jatkaa! Hän on todella hyvän itsetuntemuksen ja itsensä johtamisen taidon omaava urheilija. Erittäin hyvänä joukkuepelaajana hän hoitaa  hommansa luotettavasti niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella. Erityisesti alivoimalla hänen panoksensa joukkueelle on lähes korvaamaton, Peliittojen päävalmentaja Vesa Petäjä arvioi.

Lankinen teki viime kaudella debyyttinsä miesten peleissä ja esiintyi edukseen. 22-vuotias hyökkääjä iski 38 ottelussa 11 maalia ja yhteensä 14 tehopistettä. 

− Joona tuli viime kaudella vahvuuksillaan hienosti sisään Mestikseen, vaikka armeija asetti varsinkin syyskauden aikana omat haasteensa urheilulle. Nuorissa nähdystä maalintekotaidosta tuli todisteita heti avauskaudella. Tulevalla kaudella hän saa rauhassa keskittyä itsensä kehittämiseen, joten hän saa varmasti vielä uusia ominaisuuksia itsestään esiin Mestis-tasolla. Erittäin tärkeä jatkosopimus meille, Petäjä totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle