Kahden edelliskevään SM-hopeamitalisti Aleks Haatanen Jukureihin − "Nuori pelaaja, joka ei ole vielä saavuttanut täyttä potentiaaliaan"

LIIGA / Uutinen
Haatanen jatkaa uraansa seuraavaksi Jukureissa.
Koko tähänastisen liigauransa Pelicansia edustanut Aleks Haatanen vaihtaa tulevaksi kaudeksi maisemaa ja siirtyy Jukurien riveihin.

Aleks Haatanen siirtyy Jukureihin kaksivuotisella sopimuksella. 23-vuotias laitahyökkääjä on edustanut Liigassa aiemmin vain Pelicansia, jossa pelasi ensimmäiset liigaottelunsa jo kaudella 2018−19.

Mennyt kausi oli tehoilla mitattuna Haatasen liigauran paras, kun hän teki runkosarjassa 52 otteluun tehot 10+18. Pudotuspeleissä Haatanen teki 17 otteluun viisi tehopistettä. Toisena keväänä peräkkäin hyökkääjä sai kaulaansa myös SM-hopeaa.

Vantaalaislähtöinen Haatanen on pelannut urallaan kaikkiaan 263 liigaottelua. Oikealta laukovalta hyökkääjältä löytyy taustaa myös Suomen ikäkausimaajoukkueista.

− Haatanen on kahden kauden ajan pelannut Liigan finaaleissa ja on nuori pelaaja, joka ei ole vielä saavuttanut täyttä potentiaaliaan. Uskomme hänen ottavan suuren roolin joukkueessamme ja odotamme vahvaa kahden suunnan pelaamista, mitä hän on osoittanut tähänkin asti, totesi Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen.

» Lähetä palautetta toimitukselle