Mika Järvinen täydentämään Jukurien maalivahtiosastoa, Piipponen jatkaa loppukauden Mikkelissä

LIIGA / Uutinen
Järvisellä on yli 300 ottelun kokemus liigakaukaloista.
Kuva © Emil Hansson www.HanssonsPhoto.net
Jukurit saa maalivahtiosastolleen täydennystä, kun kokenut Mika Järvinen liittyy joukkueeseen. Puolustaja Samuli Piipposen sopimusta on puolestaan jatkettu.

Jukurit on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen maalivahti Mika Järvisen kanssa. Hän tulee täydentämään mikkeliläisseuran maalivahtikolmikkoa, jossa ovat myös Sami Rajaniemi ja Eetu Randelin.

− Olemme tällä hetkellä jo yli 15 matsia jäljessä normaalia aikataulua. Pelirytmi tulee siten keväällä olemaan ennennäkemätön ja pituudeltaankin vielä tuntematon. Järvisestä saamme kokeneen pelaajan jakamaan torjujien taakkaa, kommentoi Jukurien urheilujohtaja Jukka Holtari.

Järvinen on ollut alkukauden vailla seuraa. 32-vuotias torjuja edusti viimeiset viisi kautta Vaasan Sportia, josta siirtyi viime keväänä lainasopimuksella Allsvenskanin AIK:hon jäätyään vaasalaisseurassa pienelle vastuulle. Liigassa hän pelasi vain kolme ottelua, mutta AIK:n tolppien välissä pelejä kertyi 21. Niissä Järvisen torjuntaprosentti oli 91,5.

Hattulalaislähtöisellä Järvisellä on vyöllään kaikkiaan 366 Liigan runkosarja -ja pudotuspeliottelua. Hän on edustanut Sportin lisäksi aiemmin HPK:ta, KalPaa ja Jokereita. Järvinen on pelannut urallaan myös KHL:ssä sekä DEL2-sarjassa, jossa hänet palkittiin sarjan parhaana maalivahtina sekä pelaajana kaudella 2014-2015.

− Keväästä on tulossa varmasti rankka jakso kaikille pelaajille. Olen ollut sekä omalla urallani että edustamieni joukkueiden kanssa monissa vaikeissa paikoissa, joten uskon, että niistä kokemuksista on jälleen hyötyä, Järvinen kertoi.

Aiemmin vuoden loppuun asti ulottuneella sopimuksella joukkueessa pelanneen puolustaja Samuli Piipposen sopimusta on lisäksi jatkettu ja hän kiekkoilee joukkueessa loppukauden ajan. 27-vuotias puolustaja on luutinut kuluvalla kaudella Liigassa seitsemässä ottelussa ja koonnut niissä tehot 1+1=2.

» Lähetä palautetta toimitukselle