Kuuden mestaruuden Moilanen Jukurien hyökkäykseen, maalivahtiosastolle täydennystä Turusta

LIIGA / Uutinen
Moilanen palaa takaisin Suomeen Tanskassa vietetyn vuoden jälkeen.
Jukurit on tehnyt sopimukset maalivahti Eetu Anttilan ja hyökkääjä Sami Moilasen kanssa.

Sami Moilanen siirtyy Jukureihin 1+1-vuotisella sopimuksella. Päättyneen kauden 25-vuotias laitahyökkääjä pelasi Tanskan pääsarjassa Rødovre Mighty Bullsissa. Moilanen oli joukkueensa toiseksi tehokkain pistemies iskemällä 45 otteluun tehot 20+15.

Aiempaa Liiga-kokemusta Moilaselta on viiden kauden ajalta Tapparasta, jossa hän kiekkoili kaudet 2018–23. Yhteensä 205 liigaottelun lisäksi Tampereelta vyölle tuli kaksi Suomen mestaruutta sekä CHL:n mestaruus.

Sipoolaislähtöinen hyökkääjä on pelannut urallaan myös kaksi kautta Pohjois-Amerikassa WHL:ssä, jonka mestaruutta hän oli voittamassa Seattle Thunderbirdsin paidassa kaudella 2016–17. Nuorisomaajoukkueissakin esiintyneellä Moilasella on myös kultamitalit sekä alle 18- että 20-vuotiaiden MM-kisoista.

− Sami on monipuolinen hyökkääjä, jonka ehdottomat vahvuudet ovat hyökkäysalueella. Hän saapuu Mikkeliin tekemään sitä läpimurtoa, jonka kynnyksellä hän on ollut jo useamman kauden ajan, kuvailee Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen.

Mikkeliläisten maalivahtiosastolle saapuva Eetu Anttila teki Jukurien kanssa kaksivuotisen sopimuksen. Tähänastisen liigauransa 24-vuotias torjuja on pelannut kasvattajaseurassaan TPS:ssa. Neljän kauden aikana turkulaisveräjällä pelejä kertyi 40.

− Eetu on erittäin motivoitunut, ja hänellä on kova halu ottaa seuraava steppi uralla, joten olemme todella iloisia, että saatiin Eetu Mikkeliin ja Jukureihin, Jukurien maalivahtivalmentaja Riku Helenius kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle