Liigakonkari Kerman Kiekko-Poikien toimitusjohtajaksi

MESTIS / Uutinen
Pitkän pelaajauran tehneen Kermanin uskotaan tuovan uusia näkökulmia Kiekko-Poikien toimintaan.
Kuva © Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi
Pitkän uran pelaajana liigakaukaloissa ja ulkomailla tehnyt Kalle Kerman on Joensuun Kiekko-Poikien uusi toimitusjohtaja.

Joensuun Kiekko-Pojat on valinnut uudeksi toimitusjohtajakseen Kalle Kermanin. 41-vuotias Kerman lopetti pelaajauransa keväällä 2014 ja on sen jälkeen opiskelujen ohella toiminut KalPan junioreissa taitovalmentajana. Joulukuussa 2019 hän valmistui yliopistosta kauppatieteiden maisteriksi. Pääaineenaan hän opiskeli innovaatiojohtamista.

− Kallen näkemys jääkiekkojoukkueen kehittämisestä vastaa hyvin uuden johdon ja hallituksen strategiaa ja hänellä on kaupallisen koulutuksensa pohjalta viimeisin akateeminen tieto yrityksen toiminnan johtamisesta. Manageri Jaakko Lipposen vahva paikallistuntemus ja Kallen tuoma organisaation ulkopuolinen näkökulma luovat vahvan pohjan toiminnan kehittämiselle ja joensuulaisen jääkiekkoilun tulevaisuuden kasvulle, kommentoi Kiekko-Poikien puheenjohtaja Juha Kupiainen.

Pelaajaurallaan Kerman pelasi yli 500 liigaottelua KalPan, Jokereiden ja SaiPan riveissä. Uralle mahtui myös kolme kautta Ruotsissa sekä MM-kisat keväällä 2009. 

Uuteen tehtäväänsä Kerman tarttuu innolla. Hänen mukaansa Joensuussa on tällä hetkellä hyvä tekemisen meininki.

− Lähdemme maltilla ja pala kerrallaan rakentamaan ja kehittämään organisaatiota, jossa tavoitteena on saada toiminta kestävälle pohjalle ja taloudellisesti kannattavaksi. Lisäksi tavoitteena on saada joka vuosi kaukaloon kilpailukykyinen joukkue, josta fanit, Joensuu ja koko Pohjois-Karjala voi olla ylpeä, Kerman linjasi.

− Seuralla on hienot ja pitkät perinteet sekä maine hyvänä kasvattajaseurana, joka on pystynyt tuottamaan aivan valtakunnan huippupelaajia vuosien saatossa. Vahva juniorituotanto on kivijalka, jolle on hyvä rakentaa tulevaisuuden Kiekko-Poikia.

» Lähetä palautetta toimitukselle