Boston pinnisti pudotuspeleihin, Susanna Tapanin ja kumppanien PWHL-kausi jatkuu

Muut Sarjat / Uutinen
Tapanin edustama Boston etenee PWHL:n pudotuspeleihin. Arkistokuva.
PWHL:n pudotuspelijoukkueet ovat yhtä vaille selvillä. Susanna Tapanin edustama Boston on mukana avauskauden huipennuksessa, kun se voitti runkosarjan päätösottelunsa.

Bostonin joukkue varmisti paikkansa PWHL:n pudotuspeleissä, kun se voitti Suomen aikaa myöhään lauantai-iltana Montrealin maalein 4−3. Bostonin suomalaistähti Susanna Tapani syötti ottelussa kaksi osumaa. Vastustajan riveissä Mikyla Grant-Mentisin kaksi kihausta eivät riittäneet pisteisiin, mutta Montreal oli jo varmistanut pudotuspelipaikkansa aiemmin.

Lauantain toisessa ottelussa jo pudotuspelisaumansa menettänyt New York yllätti Minnesotan ryhmän, ja näin aiheutti heille ylimääräistä jännitystä. Runkosarjaa on jäljellä yksi ottelu, jossa Toronto kohtaa Ottawan. Pääkaupunkilaisten on otettava sunnuntain ja maanantain välisenä yönä kolmen pisteen voitto, jotta se sysäisi Minnesotan vielä ulos jatkopeleistä.

PWHL:n pudotuspeleihin etenee siis neljä kuudesta joukkueesta. Runkosarjan voittava Toronto saa valita sijoille kolme ja neljä sijoittuvissta joukkueista, kumpaa vastaan se ottelee välieräsarjassa. Sekä välierät että finaalit pelataan paras viidestä -menetelmällä.

» Lähetä palautetta toimitukselle