KeuPalle kaksi uutta pelaajavahvistusta, entinen Mestis-vahti täydentämään valmennusta

MESTIS / Uutinen
Suni pysäyttää kiekkoja jatkossa KeuPan maalilla.
Kuva © Riku Laukkanen
KeuPa saa vahvistusta sekä pelaajistoonsa että valmennukseensa.

KeuPa on tehnyt sopimukset maalivahti Sami Sunin sekä hyökkääjä Veeti Vuorion kanssa. Valmennusryhmäänsä keuruulaisjoukkue täydensi puolestaan pelaajauransa vastikään päättäneellä Antti Leskisellä.

Suni siirtyy keuruulaisjoukkueeseen Peliitoista, jossa hän pelasi Mestis-otteluita neljällä edelliskaudella. Viime kaudella 21-vuotias torjuja esiintyi Peliittojen maalilla 23 ottelussa, joissa hänen torjuntaprosenttinsa oli 87,3.

− Suni on pelannut jo kolmen kauden ajan hyvällä tasolla Mestiksessä ja uskon, että kaikkea potentiaalia ei ole vielä mitattu. Samilla on lisäksi iloinen ja positiivinen asenne, joten hän sopii ihmisten joukkueesen täydellisesti, kuvaili KeuPan päävalmentaja Tomas Westerlund.

Vuorion viime kaudet ovat kuluneet TUTOn miehistössä. Viime kaudella 24-vuotias Vuorio pelasi Mestiksessä 26 ottelua, joissa keräsi tehot 1+2=3. Raamikas (190cm/95kg) laitahyökkääjä kävi myös lainalla Suomi-sarjassa FPS:ssä ja iski siellä kahdeksassa ottelussa pisteet 3+4=7. 

− Vuorio on isokokoinen voimahyökkääjä, joka pelaa suoraviivaista jääkiekkoa ja tykkää touhuta maalin edessä. Hän tuo joukkueeseemme rutkasti fyysisyyttä ja taklausvoimaa. Uskon, että Veeti pystyy ottamaan meillä seuraavan kehitysaskeleen urallaan, Westerlund kertoi.

Valmennuspuolelle uutena kasvona liittyvä Leskinen, 29, aloittaa keuruulaisjoukkueen maalivahtivalmentajana. Pelaajauransa keväällä 2019 päättänyt Leskinen torjui uransa viimeiset kaudet ulkomailla, mutta häneltä löytyy myös 90 ottelun verran kokemusta Mestiksestä IPK:n sekä kasvattajaseuransa SaPKon tolppien välistä.

» Lähetä palautetta toimitukselle