HPK vahvistaa kolhiutunutta puolustustaan − Artūrs Andžans loppukaudeksi Keuruulta Hämeenlinnaan

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Artūrs Andžans pääsee haistelemaan liigavauhtia kerhopaidassa.
KeuPan alkukauden tehokkain puolustaja, 22-vuotias Artūrs Andžans saapuu Hämeenlinnaan paikkaamaan loukkaantumisten runtelemaa HPK-puolustusta.

Hämeenlinnan Pallokerho tiedottaa tehneensä loppukauden sopimuksen latvialaispuolustaja Artūrs Andžansin kanssa.

Nuori latvialainen on tehnyt tällä kaudella Keupa-puolustajista parhaat tehot, 5+12=17 34 ottelussa. Prizma Rigan kasvatti pelasi myös viime kaudella Mestiksessä edustaen TUTOa. Puolustaja on päässyt kolmen viime kauden aikana edustamaan myös Latvian maajoukkuetta.

− Artūrs on nuori ja hyvin liikkuva puolustaja. Puolustajien loukkaantumistilanteesta johtuen puolustajahankinta oli ajankohtainen, kommentoi siirtoa seuran tiedotteessa HPK:n jääkiekkojohtaja Erkki Rajamäki.

HPK on kärsinyt etenkin puolustajien loukkaantumisista: edellisen ottelun kokoonpanosta oli sivussa peräti viisi puolustajaa.

− Andzan siirtyminen isompiin valoihin on totta kai aivan mahtava juttu. Andza tuli meille kovalla asenteella ja suurella halulla kehittyä paremmaksi pelaajaksi. Nyt kova työ tuo palkintoa ja hänen yksi unelmistaan toteutuu. On ollut mahtava seurata hänen kehittymistään, sekä mahdollistaa seuraavaa askelta uralla, KeuPan päävalmentaja Niko Raiskio kommentoi pelaajasiirtoa.

Uutista muokattu 14.2.2024 kello 17.14 ja 18:01: uutisessa oli aiemmin väärän pelaajan kuva ja virhe kuluvan kauden pisteissä.

» Lähetä palautetta toimitukselle