Kehitysjohtaja Kerttula jatkaa Ässissä − "Yksikään kausi ole ollut vielä normaali"

LIIGA / Uutinen
Tommi Kerttula jatkaa Ässien organisaatiossa ainakin kaksi vuotta.
Kuva © Esko Kallioniemi
Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula on tehnyt organisaation kanssa jatkosopimuksen. Uusi työsopimus on voimassa vuoden 2023 loppuun, minkä lisäksi hänellä on optio seuraavasta vuodesta.

Tommi Kerttula aloitti Ässien kehitysjohtajana vuonna 2018. Sitä ennen Kerttula oli toiminut muun muassa Jukurien urheilujohtajana sekä ruotsalaisjoukkue Örebro HK:n kykyjenetsijänä.

− Olen erittäin tyytyväinen, että voimme jatkaa pitkäjänteisyyteen tähtäävää prosessiamme yhdessä. Jaamme Tommin kanssa saman vision Ässien tulevaisuudesta ja sen ansiota neuvottelut etenivät hyvässä hengessä, toimitusjohtaja Mikael Lehtinen kommentoi jatkosopimusta.

Myös Kerttula on itse tyytyväinen jatkoon:

− Olen tietysti kiitollinen siitä, että minulle tarjottiin mahdollisuutta jatkaa. Olen ollut todella tyytyväinen siihen, miten olen saanut vastuuta toimia roolissani ja siten olen saanut mahdollisuuden kehittyä. Olen saanut täällä myös paljon tukea työlleni.

− Takana on kaksi ja puoli kautta Ässissä eikä yksikään kausi ole ollut vielä normaali. Toivottavasti tähän viimeiseen jaksoon asiat vähän normalisoituvat ja pääsemme kasvu-uralle yhteisössä, Kerttula jatkaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle