Kati Kivimäki on Liigan uusi toimitusjohtaja – aloittaa uudessa pestissä viimeistään kesällä

LIIGA / Uutinen
Kivimäellä on runsaasti kokemusta muun muassa kauppakeskusbisneksestä.
Kuva © Mikael Mäntymäki / Liiga
Kivimäki toimii tällä hetkellä Mall of Triplan toimitusjohtajana.

Jääkiekon SM-liiga oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Kati Kivimäki. Liiga tiedotti nimityksestä maanantaina.

– On hienoa päästä mukaan kehittämään suomalaista arvostettua ammattiurheilun edelläkävijää ja huippusarjaa. Liiga ja jääkiekko muodostavat Suomessa upean yhteisön, Kivimäki sanoo tiedotteessa.

Kivimäki siirtyy Liigan johtoon Pasilassa sijaitsevan kauppakeskus Mall of Triplan toimitusjohtajan paikalta, jossa hän on toiminut vuodesta 2019; keskuksen avaamisesta asti. Koulutukseltaan Kivimäki on MBA, joka merkitsee liiketoimintajohtamisen maisteria.

Aiemmin urallaan Kivimäki on toiminut muun muassa Kauppakeskus Myllyn toimitusjohtajana, Seppälän markkinointijohtajana sekä DNA:n markkinoinnissa. Yhteistyö Liiga-kiekon kanssa on Kivimäelle tuttua seuratasolta, selviää tiedotteesta. 

Väistyvä toimitusjohtaja Riku Kallioniemi ilmoitti elokuussa 2021 jättävänsä tehtävän, jahka Liiga löytää hänelle seuraajan. Kallioniemi on toiminut Liigan taustayhtiön johdossa keväästä 2016 lukien.

Liigahallituksen puheenjohtaja Heikki Hiltunen kertoo toimitusjohtajahaun herättäneen runsaasti kiinnostusta ja houkutelleen hakuun monta hyvää kandidaattia.

– Katin kokemus kuluttajaliikennetoiminnan ja asiakaskokemuksen johtamisesta sekä monipuolinen markkinointitausta ovat arvokasta pääomaa Liigan tulevaisuutta silmällä pitäen. Kati on oikea ihminen viemään Suomen vaikuttavinta urheiluelämystä seuraavalle tasolle, Hiltunen sanoo tiedotteessa.

Kivimäki aloittaa Liigan johdossa vapauduttuaan nykyisestä tehtävästään, kuitenkin viimeistään kesällä.

Muokattu 17.1. klo 16.08: Kuva vaihdettu, otsikkoa ja ingressiä muokattu.

» Lähetä palautetta toimitukselle