Kärppien valmennus ei muutu ensi kaudelle, mutta tulevaisuudessa komento vaihtuu − Lauri Mikkola päävalmentajaksi Mikko Mannerin jälkeen

LIIGA / Uutinen
Lauri Mikkola on Kärppien päävalmentaja vuosina 2021−23.
Kuva © Sirpa Pöyhönen
Mikko Manner jatkaa Kärppien päävalmentajana vielä ensi kaudella, mutta sen jälkeen komennon ottaa nykyinen apuvalmentaja Lauri Mikkola.

Oulun Kärppien edustusjoukkueen valmennustiimi jatkaa entisellään, kun päävalmentaja Mikko Mannerin, 45, apuvalmentajina toimivat ensi kaudellakin Lauri Mikkola, 38, ja Toni Sihvonen, 48. Aiemmin marraskuussa Manner sopi yksivuotisen jatkosopimuksen Kärppien kanssa.

Samalla Kärpät tiedotti, että Mannerin jälkeen joukkueen komennon kaudella 2021−22 ottaa Mikkola. Vuonna 2005 valmennusuransa aloittanut Mikkola luotsaa Kärppiä aina kevääseen 2023 saakka. Mikkolalla on päävalmentajataustaa Kärppien C-junioreista ja Kärppien A-nuorista.

− Mikko Mannerin sopimuksen varmistuttua halusimme jatkoa seuran valmennustyölle. Pitkän valmennushistorian omaava Lauri Mikkola oli selkeä valinta jatkamaan valmennustyötä Mannerin jälkeen, urheilutoimenjohtaja Harri Aho kertoi Kärppien verkkosivuilla.

Ensi kauden maalivahtivalmentajana ja joukkueenjohtajana jatkaa Ari Hilli. Fysiikkavalmentajana toimii Samppa Jaakola ja Santeri Hilli kantaa vastuuta videovalmennuksessa.

Kärppien A-nuorten valmennus jatkaa ensi kaudella niin ikään samalla kokoonpanolla. Päävalmentaja Ville Mäntymaa, 34, jatkaa asemassaan vielä kevääseen 2021 saakka, minkä jälkeen hän on osa Kärppien Liiga-joukkueen valmennusta. Miikka Järvenpää ja Valtteri Immonen toimivat Mäntymaan apuvalmentajina.

− Ville Mäntymaa, joka on tehnyt A-nuorissa erinomaista työtä, oli luonteva valinta apuvalmentajaksi, Aho kommentoi Kärppien tulevaisuuden valmentajavalintoja.

Pelaajaurallaan puolustajana pelanneen Mäntymaan valmentajasopimus edustusjoukkueen kanssa ulottuu vuoteen 2023.

» Lähetä palautetta toimitukselle