Mikko Manner jatkaa Kärppien peräsimessä ensi kaudellakin − "Mamba on rikastuttanut Kärppäyhteisöä omalla persoonallaan ja valmentanut menestyksekkäästi Kärppäjoukkuetta"

LIIGA / Uutinen
Manner on ollut Kärppien päävalmentajana pitkään.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/
Kärpät on tehnyt jatkosopimuksen päävalmentaja Mikko Mannerin kanssa. 45-vuotias Manner jatkaa oululaisseurassa kevääseen 2021 saakka.

Kärpät jatkaa tutussa Mikko Mannerin komennossa kevääseen 2021 asti, kerrotaan oululaisseuran tiedotteessa. Manner on toiminut Kärppien valmennuksessa kaudesta 2013−14 lähtien.

− On suuri kunnia jatkaa hienossa yhteisössä. Päätös syntyi sen jälkeen, kun koin, että minulla on vielä vuoden verran annettavaa Oulun Kärpille. Olen nauttinut jokaisesta kaudesta ja kiitollinen aikanaan saamastani mahdollisuudesta, kertoi Manner sopimuksen synnystä.

Myös toimistolla oltiin tyytyväisiä neuvottelujen lopputulokseen.

− Upeaa, että Mamba teki päätöksen jatkaa Kärpissä. Hän on tehnyt erinomaista työtä ensin apuvalmentajana ja sittemmin vastuuvalmentajana. Mamba on rikastuttanut Kärppäyhteisöä omalla persoonallaan ja valmentanut menestyksekkäästi Kärppäjoukkuetta, luonnehti urheilutoimenjohtaja Harri Aho.

» Lähetä palautetta toimitukselle