Kiekko-Espoon, Ilveksen ja RoKin naisille jatkosopimuksia

Naisten Liiga / Uutinen
Anna Kalová jatkaa RoKissa.
Kuva © Samuli Huikuri - https://www.instagram.com/shuikuri/
Naisten Liigan joukkueet valottavat ensi kauden joukkueitaan hyvää tahtia.

Naisten Liigassa pelaavat Kiekko-Espoo, Ilves ja RoKi ovat julkaisseet jatkosopimuksia ensi kaudeksi. Elsa Talvitie jatkaa espoolaisjoukkueessa, hyökkääjä Helen Puputti tupsukorvissa ja hyökkääjä Anna Kalová sekä maalivahdit Annika Saastamoinen ja Iina Kankaanpää RoKissa.

Kiekko-Espoo pitää myös ensi kaudella yhtä Talvitien, 19, kanssa. Kyseessä on jo viides runkosarja, jonka hyökkääjä espoolaisjoukkueessa aloittaa. Viime kaudella hän teki 32 runkosarjaottelussa tehot 3+2=5 ja piipahti myös Kiekko-Espoon akatemiajoukkueen puolella.

Naisten Liigassa piste-ennätyksensä, 31 ottelua ja 13+19=32 pistettä, viime kaudella tehnyt 27-vuotias Puputti kuuluu Ilveksen johtaviin pelaajiin. Hän toimi kauden aikana myös Ilveksen kapteeninaJenna Lehtiniemen ollessa sivussa. Hollolalaissyntyinen Puputti on pelannut urallaan kolme kautta Ruotsissa.

RoKin tšekkitähti Kalová, 21, aloittaa kolmannen kautensa Naisten Liigassa. Viime kaudella hän iski 30 runkosarjaottelussa 15+12=27 tehopistettä. Hän pääsi myös MM-kisoihin edustamaan kotimaataan.

− On joukkueelle tärkeää, että Annan kaltaienn johtava pelaaja jatkaa Rovaneimellä. Olen kiitollinen, että saan valmentaa hänen kaltaistaan huippupelaajaa. Uskon, että saan hänet seuraavalle tasolle. Tästä tulee hieno kausi, RoKi-päävalmentaja Oona Parviainen sanoo.

Rovaniemeläisten sopimuksen tehneestä maalivahtikaksikosta Saastamoinen, 17, pelasi viime kaudella 14 runkosarjaottelussa torjuntaprosentilla 86,5. Kankaanpää ehti tolppien väliin kahdessa ottelussa. Hän pysäytti kiekot 82 prosentin tarkkuudella.

» Lähetä palautetta toimitukselle