Ilves-puolustaja Laaksoselle tulokassopimus Sabresiin

LIIGA / Uutinen
Laaksonen sai NHL-sopimuksen.
Ilveksen puolustaja Oskari Laaksonen on solminut NHL-sopimuksen Buffalo Sabresin kanssa.

Oskari Laaksonen teki kolmivuotisen tulokassopimuksen NHL-joukkue Buffalo Sabresiin. 20-vuotias puolustaja on Sabresin kolmannen kierroksen varaus kesältä 2017.

− Varauksen saamisen ja sopimuksen tekemisen jälkeen tavoitteeni siirtyy pelipaikan vakiinnuttamiseen NHL:ssä, mutta totta kai nyt on hyvät fiilikset sopimuksen allekirjoittamisesta. On hienoa, että Buffalo antaa mahdollisuuden ja näkee minussa potentiaalia pelata siellä, Laaksonen totesi.

Laaksonen on kahdella edelliskaudella kuulunut Ilveksen puolustuksen vakiokalustoon. VIime kaudella hän teki Liigassa 46 ottelussa tehot 2+10=12. Keväällä 2019 Laaksonen oli voittamassa alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruutta.

− Ilveksen kiekkokouluun menemisestä lähtien olen saanut viettää täällä mahtavia vuosia. Ilves on nuorelle pelaajalle hieno paikka kehittyä. Täällä on annettu roolia, luotettu minuun ja annettu pelata omilla vahvuuksillani, Laaksonen kiitteli.

− Seurana olemme luonnollisesti erittäin tyytyväisiä hänen kehittymiseensä viime kausien aikana Ilveksessä. Hän jatkaa listaa nuorista pelaajistamme, jotka ovat ottaneet seurassa isoja kehitysaskeleita kohti jokaisen jääkiekkoilijan unelmaa eli NHL:ää. Toivotamme Oskarille onnea Pohjois-Amerikkaan – koko Ilves-perhe tulee varmasti jatkossakin seuraamaan hänen otteitaan erittäin tarkasti, kommentoi Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela.

» Lähetä palautetta toimitukselle