IS: Oilersin GM on perunut tulonsa Karjala-turnaukseen – ei näytönpaikkaa Jesse Puljujärvelle

MAAJOUKKUE, NHL / Uutinen
Jesse Puljujärvi edustaa Leijonia Karjala-turnauksessa.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/
Karjala-turnaukseen osallistuu muun muassa Jesse Puljujärvi, jonka NHL-oikeudet Edmonton Oilers yhä omistaa. Oilersin GM Ken Holland ei aikaisemmista tiedoista poiketen saavukaan Karjala-turnaukseen.

NHL-joukkue Edmonton Oilersin GM Ken Hollandin on ollut tarkoitus saapua Karjala-turnausviikonloppuna Helsinkiin. Ilta-Sanomien tietojen mukaan hän on kuitenkin perunut tulonsa.

Karjala-turnauksessa Suomen paidassa esiintyy Jesse Puljujärvi, joka palasi täksi kaudeksi Kärppiin vietettyään kolme vuotta Oilersin organisaatiossa ilman NHL-läpimurtoa. Oilers omistaa yhä Puljujärven pelaajaoikeudet.

Hollandin oli mahdollisesti tarkoitus tulla katsomaan Puljujärven pelaamista tai jopa tavata hänet. Puljujärven mukaan mitään tapaamista ei kuitenkaan ollut ainakaan vielä tiistaina sovittu. Puljujärvi on sanonut, ettei aio palata Oilersin organisaatioon ja että hän odottaa pelaajakauppaa tapahtuvaksi ennen kuin palaa NHL-jäille.

Ilta-Sanomien mukaan Helsingissä on viikonloppuna paikan päällä kuusi muuta pelaajatarkkailijaa Edmontonista. Heidän päätavoitteensa on seurata samaan aikaan pelattavaa alle 20-vuotiaiden maajoukkueturnausta eikä Karjala-turnausta.

» Lähetä palautetta toimitukselle