Mikael Granlund MM-kisoihin − Jesse Puljujärvi tavoittelee kisapaikkaa EHT:llä

MAAJOUKKUE / Uutinen
Mikael Granlund tulee MM-kisoihin.
Kuva © Samuli Huikuri - https://www.instagram.com/shuikuri/
Suomen MM-kisajoukkue saa ensimmäisen NHL-vahvistuksen, kun Jääkiekkoliitto tiedotti Mikael Granlundin liittyvän joukkueeseen. Jesse Puljujärvi tavoittelee kisapaikkaa Tšekin EHT-turnauksen kautta.

Mikael Granlundille MM-kisat ovat uran seitsemännet. Hän on kaksinkertainen maailmanmestari juhlittuaan kultaa vuosina 2011 ja 2022. Vuoden 2016 kisoista tuliaisina oli hopeamitali.

32-vuotias Granlund pelasi tällä kaudella NHL:n jumboksi jääneessä San Jose Sharksissa, jossa hän oli joukkueen paras pistemies tehtyään 69 ottelussa 60 tehopistettä.

− Granlund on luonnollisesti loistava lisä meidän kokoonpanoomme ja on hienoa saada hänet mukaan kisoihin, GM Jere Lehtinen iloitsee.

Lonkkaleikkauksen jälkeen Pittsburgh Penguinsin miehistöön liittynyt Jesse Puljujärvi osallistuu kahden viikon kuluttua pelattavaan Tšekin EHT-turnaukseen ja tavoittelee kisapaikkaa sen kautta. Puljujärvi on pelannut MM-kisoissa vuonna 2017.

Tällä kaudella Puljujärvi pelasi Penguinsissa 22 NHL-ottelua tehoin 3+1. Sitä ennen hän pelasi AHL:ää Wilkes-Barre/Scranton Penguinsin riveissä 13 ottelun ajan keräten yhdeksän tehopistettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle