Padot aukesivat Hakametsässä, kun Ilves jyräsi Jukurit päätöserässä

LIIGA / Raportti
Ilves meni kolmannessa erässä menojaan Jukureita vastaan.
Kuva © Tiia Mahkonen
Ilves katkaisi piinaavan neljän ottelun tappioputkensa Jukurien kustannuksella lukemin 5−2.

Ilveksen tuskien taival helpotti hetkeksi perjantaina Hakametsässä, kun Ilves kaatoi Jukurit kolmannen erän jälkimmäisen puoliskon ansiosta. Voittomaalista vastasi ajassa 51.46 Antti Saarela, jolle osuma oli ottelun toinen.

Eetu Päkkilä viimeisteli läpiajosta 4−2 ja Tuomas Salmela laukoi siniviivalta vielä 5−2, kun jukurivahti Oskari Salmisen luistin oli jäänyt epäonnekkaasti maaliverkkoon jumiin ja maali jäi typötyhjäksi.

Ottelussa mentiin kaksi ensimmäistä erää tasatahtiin. Avauserää hallitsi Jukurit, ja vajaan neljän peliminuutin kohdalla Otto Mäkinen lusikoi paluukiekosta mikkeliläiset johtoon. Ilveksen vastaus tuli kolme minuuttia myöhemmin ylivoimalla, kun Joni Ikonen tälläsi poikittaissyötöstä Ilveksen tasoihin.

Toinen erä oli puolestaan Ilveksen hallintaa. Erän alussa Ilves siirtyi 2−1-johtoon, kun Panu Mieho jätti kiekon taakse Antti Saarelalle, joka laukoi pelivälineen jäätä pitkin jukurimaaliin. Jukurit tuli tasoihin 32. minuutilla, kun Petrus Palmu löi suorasta hyökkäyksestä paluukiekkonsa ohi Ilves-vahti Vadim Žerenkon.

Illan tappionsa myötä Jukurit ajautui nyt kolmen ottelun tappioputkeen.

Päivitetty 15.10.2021 klo 21.39: Vaihdettu kuva ja kuvateksti. 

» Lähetä palautetta toimitukselle

Otteluvideo