TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Suhonen pikahälytyksellä Mikkeliin ja maalintekoon - "Toivottavasti ei jää ainoaksi voitoksi"

LIIGA / Haastattelu
Suhonen teki pikahälytyksellä paluun tuttuun pelipaitaan.
Teemu Suhosen torstaipäivään mahtui paljon. Aamulla hän vielä harjoitteli HPK:n mukana ja illalla puolustaja oli iskemässä täysosumaa Jukureiden paidassa Sportin verkkoon.

Teemu Suhonen siirtyi kahden viikon mittaisella vuokrasopimuksella viime kauden seuraansa, Jukureihin. Alkukauden HPK:ssa pelannut Suhonen oli mielissään tästä mahdollisuudesta.

− Kyllä se nopea hälytys oli. Aamulla olin vielä Hämeenlinnassa treeneissä ja sitten aamupäivällä tuli viesti. Mukava oli kyllä tulla, Suhonen kertoi päivän tapahtumista.

− Heti kun kuuli tästä mahdollisuudesta, niin ei tarvinnut kauan miettiä. Kamat kasaan ja menoksi vain. Täällä oli hieno viime kausi, niin mukava oli tulla siitä jatkamaan.

Viime kaudella mikkeliläisryhmässä Mestiksen puolustajien pistepörssin voittanut ja kauden päätteeksi Mestis-mestaruutta juhlinut puolustaja tekikin vakuuttavan paluun joukkueeseen. Suhonen pelasi yli 21 minuuttia ja iski ottelun avausmaalin parin minuutin pelin jälkeen.

− Päästiin ylivoimalle, siinä oli rako ja hyvä maski maalin edessä, että ei tainnut Järvinen nähdä kiekkoa. Hyvä startti, ei käy kiistäminen, puolustaja pohti.

Kuuden ottelun tappioputkessa otteluun lähtenyt Jukurit oli jo kiinni täydessä pistepotissa, mutta Sport tuli tasoihin vielä 53 sekuntia ennen täyttä aikaa. Kotijoukkue onnistui kuitenkin kääntämään ottelun edukseen jatkoajalla Miika Koiviston 4-3-osumalla.

− Hyvä, laadukas peli ja tiukkaa vääntöä oli. Tainnut olla vähän vaikeaa tuon voittamisen suhteen, niin teki kyllä hyvää, että saatiin nollattua se kaverin tasoitus.

− On hyvän joukkueen merkki, että käännettiin peli jatkoajalla vielä voitoksi. Kiva oli huutaa zigizagia kopissa.

Jatko vielä avoinna

Pikakomennuksella Mikkeliin siirtyneelle Suhoselle hyppy uuteen joukkueeseen oli helppo. Tuttuun ympäristöön oli mukava palata.

− Tuttu paikka helpottaa ja viime kauden joukkueestakin tuttuja pelaajia löytyi. [Teemu] Tallbergin, [Jesper] Piitulaisen ja [Miika] Roineenkin kanssa olen aiemmin pelannut.

− Varmaan puolet joukkueesta oli tuttuja, niin helppo oli tulla mukaan ja hyvin jätkät ottivat vastaan.

Mikkeliläisryhmän viime aikojen otteet ovat olleet melko alavireisiä ja erityisesti maalinteko on ollut hankalaa. Suhosen mukaan tämä ei kuitenkaan näkynyt joukkueessa mitenkään.

− Ei tappiot tuossa joukkueessa mitenkään näy, eikä saakkaan näkyä. Joukkueessa on hyvä henki ja pojilla hymy huulilla niin kuin pelipäivänä pitää ollakin. Toivotaan, että tämä ei jää ainoaksi voitoksi, puolustaja totesi.

Suhosen pesti jukurijoukkueeseen kestää tammikuun loppuun saakka. Puolustaja ei ottanut kantaa kysymykseen mahdollisesta jatkosta tammikuun jälkeenkin.

− Ei ole jatkosta mitään tietoa. Joukkueet tiedottelevat sitten, kun on tiedotettavaa. Katsotaan nyt tämä pätkä ja sitten sitä, miten jatketaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle