Sandell: "Media on tehnyt ison jutun tästä kahdeksannesta pelistä"

LIIGA / Haastattelu
Sandell keräsi kaksi tehopistettä tililleen.
Kuva © Vesa Pöppönen www.facebook.com/VesaPhoto
Ilves pelasi karmean ensimmäisen erän jälkeen nousujohteisen matsin, ja kapusi vielä väkisin viimeisessä erässä taisteluun mukaan. Pisteet jäivät kuitenkin Jyväskylään. Sami Sandell oli mukana vieraiden kahdessa maalissa ja pelasi muutenkin vahvan ottelun.

Sami Sandellin kohdalla on viime aikoina puhuttu paljon "kahdeksannesta pelistä". Sillä viitataan siis siihen, että mies on kahtena aikaisempana kautena loukkaantunut kahdeksannessa pelissä ja kausi on jäänyt kesken.

Miestä itseään puhe tuosta kahdeksasta pelistä enemmän naurattaa, ja mies laittaakin haastattelussa pienen piikin suomalaiselle jääkiekkomedialle.

− Media on tehnyt tosi ison jutun tästä kahdeksannesta pelistä. En ole itse siihen sen kummemmin kiinnittänyt huomiota. Mutta sen verran voin sanoa, että on kiva olla mukana ja kiva että matka jatkuu.

Ilveksen ensimmäinen erä oli heikko, ja JYP karkasi kotiluolassaan avauserässä jo 3−0-johtoon.

− Ensimmäinen erä oli huono, mutta onneksi saimme koottua itsemme siitä. Meillä oli ihan tarvittavat paikat tulla mukaan matsiin. Nyt kävi näin, totesi Sandell.

Herätys, täällä on peli

Tamperelaiset tulivat ottelun toiseen erään aivan eri sykkeellä, ja saivat kavennettua johdon Teemu Rautiaisen osumalla kahteen maaliin. Syyt muuttuneen peli-ilmeen takana eivät kuitenkaan olleet mitenkään sen ihmeellisempiä.

− Ei siinä mitään taikatemppuja ollut, heräsimme vain tähän matsiin. Nukuimme täysin sen ekan erän, sellaista ei saa tapahtua näissä peleissä. JYP tuli siihen tosi valmiina. Tultimme kuitenkin mukaan peliin ja taistelimme ihan voitosta. Oli tarvittavat mahdollisuudet kääntää ottelu, mies puuskahti.

Ilveksellä on nuori joukkue, ja Sandell kuuluu joukkueensa kokeneeseen kaartiin. Tämän kaltaiset ottelut osoittavat kuitenkin kovaa luonnetta ja ovat tärkeää oppia loppukautta ajatellen.

− Kaikki ovat ammattilaisia ja tietenkin tekevät joka ilta parhaansa. Mutta niin kuin sanoin, tänään kaaduimme siihen meidän ensimmäiseen erään. Tällaisista pitää oppia matkan varrella.

» Lähetä palautetta toimitukselle