Ilvekseltä kovan luokan vahvistus – Jens Lööke siirtyy tupsukorviin kaksivuotisella sopimuksella

LIIGA / Uutinen
Lööke viihtyi Vaasassa kahden kauden ajan.
Kuva © Jarno Hietanen
Ruotsalaishyökkääjä siirtyy Vaasasta Tampereelle.

Ilves tiedotti torstaina solmineensa kaksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Jens Lööken kanssa. Lööke siirtyy keltavihreisiin Sportista, jota hän edusti kahden viime kauden ajan.

Lööke pelasi menneellä kaudella 42 ottelua, joissa hän iski 35 (17+18) tehopistettä. Hän sytytti punalampun ylivoimalla kahdeksan kertaa, mikä oli Sportin sisäisen tilaston paras lukema ja koko Liigan yhdeksänneksi paras. Lööke sijoittui koko sarjan maalipörssissä myös yhdeksänneksi.

Ruotsalaishyökkääjä mursi kätensä joulukuussa, mutta hän palasi kaukaloihin johdattamaan Sportin pudotuspeleihin runkosarjan päätöskierroksilla. Hän iski paluunsa jälkeen kymmeneen runkosarjaotteluun seitsemän (2+5) tehopistettä.

Ruotsin Allsvenskanista kaudelle 2022–23 Vaasaan saapunut hyökkääjä on kahdella Liiga-kaudellaan pelannut yhteensä 81 ottelua tehoin 29+36.

– Lööke on Liigassa jo tasonsa näyttänyt erittäin taitava ja oivaltava pelaaja, joka pystyy tekemään ketjukavereistaan parempia ja tehokkaampia. Yritimme aikanaan saada hänet Ilvekseen jo ennen kuin hän siirtyi Suomeen ensimmäisen kerran. Olemme erittäin innoissamme saadessamme toivottaa hänet nyt tervetulleeksi seuraamme, Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela toteaa seuran tiedotteessa.

Ruotsalaishyökkääjä kantaa Ilveksessä pelinumeroa 29.

» Lähetä palautetta toimitukselle