Lightning-hyökkääjä Anthony Cirelli ei keskity liikaa kauden alun vaisuuteen: "Joukkueen pelaaminenkin kyllä palautuu normaalille tasolle"

NHL / Haastattelu
Tampa Bay Lightning on valmiina tositoimiin Tukholmassa.

Tampa Bay Lightning pelasi edellisen ottelunsa New York Islandersia vastaan. Kuten viikonlopun vastustaja Buffalo Sabres, Lightning lähti Tukholmaan tappio niskassaan. Lightningin kauden alku ei muutoinkaan ole ollut odotuksien mukainen, vaan se on onnistunut voittamaan ainoastaan kuudesti.

Joukkueen nuori hyökkääjälupaus Anthony Cirelli pelasi viime kaudella ensimmäisen kokonaisen kautensa iskien tehot 19+20. Tällä kaudella maaliverkot eivät ole heiluneet samaan tahtiin, sillä pistetilasto osoittaa tehoja 1+5. Viime keväänä Kanadaa MM-kisoissakin edustanut hyökkääjä on kuitenkin luottavaisin mielin.

− Meillä on hyvä harjoitteluviikko takana, ja olemme innoissamme pelien jatkumisesta. Tukholma on hieno kaupunki ja Victor Hedman on sitä meille esitellyt. Kausi on vielä nuori, joten joukkueen pelaaminenkin kyllä palautuu normaalille tasolle. Keskitymme vain muutamaan pieneen asiaan kerrallaan ja laitamme sitä kautta pelin kuntoon.

Illan ottelusta hän odottaa tasaista. Nopeasta pelistä hän uskoo myös katsojien nauttivan, vaikkakin Lightning saattaa jäädä kannustuksessa hiukan Sabresin taakse.

− Sabresilla on enemmän ruotsalaisia pelaajia, joten yleisö saattaa osoittaa heille enemmän suosiotaan. Hienoilla esityksillä uskon meidänkin saavan heitä puolelleen.

» Lähetä palautetta toimitukselle