TPS:n tilivuosi miljoona euroa tappiollinen

LIIGA / Uutinen
Turun Palloseuran taustalla oleva osakeyhtiö teki päättyneellä tilikaudella 1,07 miljoonan euron tappion.

HC TPS Turku Oy:n liiketappio pieneni edellisvuodesta lähes kolmanneksella, mutta tulos jäi silti yhä reilusti miinuksen puolelle. Yhtiön tilivuoden liiketulos oli 1,2 miljoonaa euroa tappiollinen. Tulokseen vaikuttivat liiketappion lisäksi satunnaiset kulut, jotka aiheutuivat muun muassa myytyjen kiinteistöjen arvostusten alaskirjauksista.

− Halusimme puhdistaa pöydän vanhoista rasitteista, jonka johdosta myös alaskirjaukset vaikuttivat tulokseen negatiivisesti, selventää HC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Seppo Sutela.

Sutela myöntää, että tulos oli edelleen heikko. Hän kuitenkin huomauttaa, että viimeisen vuoden aikana tehtyjen kahden osakeannin vuoksi yhtiön tase ja rahoitus ovat kunnossa, ja myös velkaa on lyhennetty.

HC TPS Turku Oy:n hallituksen puheenjohtajana jatkaa Jaakko Ketonen. Hallituksen kokoonpano säilyi muuten täysin ennallaan edellisestä toimintakaudesta, mutta uusina miehinä mukaan pääsivät Tomi Aalto ja Rauno Puolimatka. Muut hallituksen jäsenet ovat Jukka Antila, Kari Harila, Antti Kasi, Timo Laukkanen, Kim Rafkin sekä Eka Ruola

» Lähetä palautetta toimitukselle