TPS:n Huczkowski sivussa koko loppukauden

LIIGA / Uutinen
Turun Palloseuran Miika Huczkowskin sairausloma pitenee koko kauden mittaiseksi. Huczkowski loukkasi polvensa ottelussa Ässiä vastaan ja polvi on jouduttu leikkaamaan. Toipumisajaksi on arvioitu 6-12 kuukautta.

TPS hankki Miika Huczkowskin riveihinsä viime kesänä ja 28-vuotias puolustaja ehti pelata tällä kaudella vain kahdessa ottelussa, joissa aiemmin JYPiä ja Bluesia SM-liigassa edustanut Huczkowski keräsi kaksi jäähyminuuttia.


Miika Huczkowskin pelit ovat tämän kauden osalta ohi.

Aluksi Huczkowskin arvioitiin palaavan marras-joulukuussa, mutta vamma osoittautui odotettua pahemmaksi.

– Polven ulomman sivusiteen repeämä on harvinaisempi ja toipumisennusteeltaan huonompi kuin sisemmän sivusiteen vammat. Leikkauksessa korjattiin pieni rustovaurio, kiristettiin vanhoja ja rakennettiin uusi sivuside, kertoo Huczkowskin polven leikannut ortopedi Janne Sarimo.

Sarimon mukaan Huczkowski on pelikunnossa vasta ensi kaudella.

TPS lähtee loukkaantumisen johdosta pelaajamarkkinoille etsimään korvaavaa pelaajaa.

Pahasta loukkaantumissumasta hiljalleen selviävän TPS:n toinen pitkäaikaispotilas on puolustaja Garrett Raboin. Jens Skålbergin odotetaan toipuvan reisivammastaan lähipäivien aikana. Puolustajat Aki-Petteri Berg ja Jean-Luc Grand-Pierre sekä keskushyökkääjä Tomas Plihal ovat todennäköisesti joukkueen mukana jo tiistain vierasottelussa Pelicansia vastaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle