Teemulle tuhat täyteen, Anaheimille tappio

Anaheim-hyökkääjä Teemu Selänne pelasi NHL-uransa 1000. runkosarjaottelun. Selänne oli vireessä, vaikka Ducks joutuikin poistumaan kaukalosta tappio niskassaan. Jobinpostia joukkueelle toi Chris Prongerin loukkaantuminen.

Anaheim aloitti ottelussa maalinteon. Se siirtyi 0-1-johtoon Teemu Selänteen osumalla. Esityön maaliin tekivät Scott Niedermayer ja Andy McDonald. Toisessa erässä Ducksin ongelmat alkoivat kasaantua jäähyjen muodossa. Teemu Selänteen ja Ryan Shannonin kärsiessä rangaistuksiaan, Wild iski 1-1-tasoitusosuman. Isännät siirtyivät vielä saman ylivoiman aikana 2-1-johtoon.

Wildin 3-1-johtomaali syntyi edellisten maalien tapaan ylivoimalla. Kyseessä oli Pierre-Marc Bouchardin illan toinen osuma. Anaheim tuli vielä toisen erän lopulla maalin päähän, kun Scott Niedermayer täräytti 3-2-kavennusosuman.

Parrish ratkaisijana, Pronger sairastuvalle

Ottelun päätöserässä Anaheim nousi tasoihin Teemu Selänteen illan toisella osumalla. Viisi minuuttia ennen loppusummeria Wild iski voitto-osuman, Mark Parrishin toimesta. Pisteet isännille numeroin 4-3. Wildille voitto oli jo 7. peräkkäinen kotona.

Selänteen juhlaottelua varjosti Chris Prongerin loukkaantuminen. Anaheimin tähtipuolustajalta murtui jalka. Tässä vaiheessa on täysi arvoitus, millainen murtuma on kyseessä. Jonkinlainen huili Prongerilla on kuitenkin edessä, ja Ducks-GM Brian Burkella hiukset harmaantuvat entisestään.

Minnesota - Anaheim 4-3 (0-1, 3-1, 1-1)