Suikkanen jatkaa Kajaanissa

MESTIS / Uutinen
Hokin mitalijahtiin valmentanut Kai Suikkanen jatkaa Kajaanissa. Entisen tähtihyökkääjän sopimus linnapaitojen peräsimessä kattaa kaksi seuraavaa kautta.

Aiemmin RoKia Suomi-sarjassa valmentaneen Kai Suikkasen tulokaskausi Mestis-joukkueen päävalmentajana on sujunut erinomaisin tuloksin. Melko nuoren ja ehkä suurelle yleisölle jokseenkin tuntemamattonakin kajaanilaisryhmän povailtiin sijoittuvan sarjassa keskikastiin, mutta joukkue pelaa parhaillaan välierissä – johtaen runkosarjan voittanutta Sportia otteluvoitoin 2-1.

– Käsissä on huippumies, jota on turha päästää pois! Alunperinkin oli puhe pitkäjänteisestä työstä ja ollaan seurassa hirvittävän tyytyväisiä Kaitsuun. Siinä on samassa paketissa koko olemus iloisesta, mutta raa'asta työnteosta, jota dynaaminen Hokki tarvitsee, iloitsi Hokki-manageri Olli-Pekka Hakkarainen.

47-vuotiaan Suikkasen jo pidempään työn alla ollut jatkosopimus haluttiin julkistaa nyt, jotta kainuulaiset pääsevät keskittymään olennaiseen kauden huipennuksessa.

– Talvi tässä on tätä sopimusta värkätty, ja oli puhe, että julkistetaan asia vasta kauden jälkeen. Mutta sanotaanko, että tässä alkoi tulla jo "ulkopuolisia paineita", niin päätettiin kertoo tämä nyt, Suikkanen paljastaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle