PWHL:n pörssikärjen kausi päättyi ennenaikaisesti polvivammaan

Muut Sarjat / Uutinen
Natalie Spooner on tuttu näky Kanadan maajoukkueessa.
Kuva © Julia Heino julia.heino@jatkoaika.com
Toronto-hyökkääjä Natalie Spoonerin PWHL-kausi päättyy välierissä tulleeseen polvivammaan.

PWHL:n runkosarjan voittaneen Toronton joukkueen huippuhyökkääjän Natalie Spoonerin kausi päättyi ennenaikaisesti, kun hän sai polvivamman kolmannessa välieräottelussa Minnesotaa vastaan. Toronto on asettanut kanadalaisen pitkäaikaisloukkaantuneiden listalle.

− Tämä on iso menetys meille, sillä Natalie on ollut iso osa menestystämme tänä vuonna. Olemme varmoja, että hänellä on vaikutusta joukkueeseemme myös loppukaudesta, vaikkakin eri tavalla, Toronton GM Gina Kingsbury sanoo tiedotteessa.

Spooner voitti PWHL:n runkosarjan piste- ja maalipörssin. Hän paukutti 24 ottelussa 20+7=27 pistettä. Välierissä hän ehti tehdä kolmeen otteluun tehot 1+1=2. 33-vuotias hyökkääjä on kaksinkertainen olympiavoittaja ja kolminkertainen MM-kultamitalist. Lisäksi hän on voittanut liudan himmeämpiä mitaleja eri arvokisoista.

Toronto johtaa Minnesotaa otteluvoitoin 2−1, ja sillä on mahdollisuus edetä Bostonin vastustajaksi finaalisarjaan keskiviikon ja torstain välisenä yönä Suomen aikaa pelattavassa ottelussa.

» Lähetä palautetta toimitukselle