Sportin Westerback sivussa kolme viikkoa

MESTIS / Uutinen
Sportin keskushyökkääjä Patrik Westerback joutui jälleen leikkauspöydälle. Tällä kerralla operaatio on tosin pienempää luokkaa, sillä kyseessä on vanhan operaation jälkihoito.

Patrik Westerback on koko uransa kärsinyt loukkaantumisista. Mies on käynyt leikkauspöydällä pitkälle toistakymmentä kertaa. Tämänkertainen operaatio ei tosin ole loukkaantumisen takia suoritettu, vaan Sport-ikonin leikattu nilkka joudutaan siistimään edellisen leikkauksen jäljiltä.

Operoituun nilkkaan on muodostunut kovettunutta arpikudosta, joka on painanut ja haitannut pelaamista koko alkukauden ajan. Tähän asti vaivaa on hoidettu puuduttamalla. Leikkaus tehtiin plastiikkakirurgin toimesta ja paraneminen on kohtalaisen nopeaa.

- Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan Westerback palaa peleihin noin kolmen viikon kuluttua, kertoi Sportin kakkosvalmentaja Ari-Pekka Pajuluoma Sportin kotisivuilla.

Westerback ei ole miesmuistiin pelannut ehjää kautta. Viime kaudella tilastoihin merkattiin 34 ottelua, mikä on suurin määrä sitten kauden 97-98, milloin I-divisioonaan nousseen Sportin riveissä Westerback pelasi 37 ottelua.

Tällä kaudella Westerback ehti pelaamaan Sportin kolmestatoista ottelusta yhdeksän, joissa syntyi tehot 2+11, joka oikeuttaa Mestiksen pistepörssin 23. sijaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle