TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

SaiPassa pelaajaliikennettä, Holma sisään, Qvist KalPaan

LIIGA / Uutinen
SaiPan hyökkääjä Eetu Qvist siirtyy Mestiksestä nousseen kasvattajaseuransa KalPan riveihin. SaiPan legendaarisen Sputnik-paidan päälleen vetää toinen Eetu, viime kaudellakin joukkueessa pelannut Eetu Holma. Holma siirtyy SaiPaan HIFK:sta.

Qvistin olkapää leikattiin viime kauden päätteeksi. Toipuminen vei koko kesän eikä Qvist päässyt kauteen samalta viivalta ja samalla vauhdilla muiden kanssa. Kiekollisena hyökkääjänä tunnettu Qvist valui lopulta SaiPan nelosketjuun ja noin kymmenen minuutin peliajalle per ottelu.

Qvistin saldoksi SaiPassa tällä kaudella jäi 15 ottelussa tehot 2+1 ja 8 jäähyminuuttia. Keskushyökkääjän sopimus KalPan kanssa kattaa myös ensi kauden.

HIFK:ssa vähälle peliajalle jäänyt Eetu Holma seuraa viime viikolla SaiPaan siirtynyttä Joonas Vihkoa. SaiPan toimitusjohtajan Matti Nenosen mukaan Holman sopimus on samanlainen kuin Vihkolla, mallia 1+1 vuotta.

Holma pelasi viime kaudella HIFK:ssa ja SaiPassa. Hän kuitenkin loukkasi polvensa, eikä pelannut keltapaidassa kuin 7 ottelua tehoin 0+3. Täksi kaudeksi hän palasi HIFK:n riveihin, mutta peliaikaa ei siunaantunut odotetulla tavalla. 14 ottelussa tehoja kertyi 1+1 ja rangaistusminuutteja 35.

» Lähetä palautetta toimitukselle