TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

Ramstedt Lukkoon - "Halusimme Teemun kaltaisen ykkösrivin miehen"

LIIGA / Uutinen
Teemu Ramstedt pelaa loppukauden Lukossa.
Yksi syksyn seuratuimmista siirtosaagoista sai päätöksen maanantaina, kun Teemu Ramstedt teki sopimuksen Rauman Lukon kanssa. Hän pelaa Raumalla loppukauden.

Teemu Ramstedtille Lukko on hänen Liiga-uransa neljäs seura. HIFK:sta parhaiten tunnettu keskushyökkääjä on edustanut myös TPS:ää ja Bluesia. 450 liigaottelun urallaan Ramstedt on tehnyt 72 maalia ja antanut 182 maalisyöttöä. HIFK:n paidassa hän on saavuttanut SM-kultaa ja -hopeaa.

Ramstedt on tällä kaudella pelannut vain kaksi jääkiekko-ottelua. Hän aloitti kauden Slovan Bratislavassa, mutta joutui nopeasti sivuraiteelle, ja sopimus purettiin lopulta syyskuun lopulla. Viime viikonloppuna Ramstedt kävi pelaamassa jääpallon Bandyliigassa kaksi ottelua HIFK:n riveissä. Slovan Bratislavan lisäksi Ramstedt on pelannut KHL:ää Pietarin SKA:ssa ja Amur Habarovskissa sekä SHL:ää AIK:ssa.

− Haimme pitkään laadukasta keskushyökkääjää meidän kokoonpanoomme, ja nyt sellainen löytyi. Emme halunneet tehdä hätiköityjä ratkaisuja ja hakea vain leveyttä, vaan halusimme Teemun kaltaisen ykkösrivin miehen, joka pystyy auttamaan tätä joukkuetta, Lukon päävalmentaja Pekka Virta sanoi Lukon verkkosivuilla.

− Olen todella tyytyväinen, että löysimme joukkuetta vahvistavan palasen. On iso asia joukkueelle ja Rauman Lukolle, että hän päätti tulla juuri tänne. Ramstedtin tasoisella pelaajalla olisi ollut varmasti ottajia Suomea ja ulkomaita myöten, Virta jatkoi.

Lukon riveissä on Ramstedtille tuttuja pelaajia aiemmilta vuosilta.

− Rauman Lukko on minulle uusi organisaatio, mutta seurasta löytyy paljon entuudestaan tuttuja ihmisiä. Se on tietenkin sellainen asia, mikä auttaa pelaajaa paljon. Esimerkiksi Rony Ahonen ja Janne Keränen ovat pitkäaikaisia hyviä ystäviäni.

− Mahtavaa päästä pienen tauon jälkeen taas tositoimiin. Rauma tunnetaan kiekkokaupunkina ja Lukko perinteikkäänä jääkiekkoseurana, sellaisessa yhtälössä on aina hienoa olla mukana, Ramstedt sanoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle