Lukolle kiinnityksiä ja vahvistus alakertaan – Mestiksen tehopuolustaja ja ukrainalaishyökkääjä jatkavat Raumalla

LIIGA / Uutinen
Onni Korkka tehoili TUTOn paidassa menneellä kaudella.
Kuva © Tiia Mahkonen
Lukko kiinnitti kolme sopimuspelaajaansa myös ensi kaudelle. Samalla seura tiedotti myös solmineensa yksivuotisen sopimuksen Ilves-lupaus Otto Heinosen kanssa.

Lukko on solminut ensi kauden kattavat sopimukset puolustaja Onni Korkan ja hyökkääjä Daniil Trahtin kanssa. Seura tiedotti myös käyttäneensä Luka Tiihosen sopimuksessa olleen option. Seura kertoi jatkosopimuksista tiedotteessaan.

Lukon kasvatti Korkka ei onnistunut kuluneella kaudella nappaamaan vakituista pelipaikkaa joukkueesta ja 22-vuotias siirtyi lainasopimuksella Mestikseen ja TUTOn riveihin. Turussa Korkka murtautui Mestiksen eliittiin iskien 30 runkosarjaottelussa 26 (13+13) tehopistettä. Viidellä kaudella yhteensä 46 Liiga-ottelua pelannut puolustaja pelasi seitsemän Lukon paidassa pelatun ottelun lisäksi myös kaksi koitosta lainalla Sportissa.

Ukrainalainen Traht solmi niin ikään vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Kaudesta 2020–21 seuran junioriputkessa pelannut hyökkääjä pelasi päättyneellä kaudella pääosin U20 SM-sarjaa ollen Lukon kapteeni ja tehokkain pistemies 41 (22+19) tehopisteellään. Hän pelasi myös neljä pisteetöntä CHL-ottelua.

Trahtin tavoin myös Tiihonen pelasi suuren osan kaudesta U20 SM-sarjaa. Puolustajan vyölle kertyi menneellä kaudella yksi Liiga-ottelu ja kolme CHL-ottelua, joista viimeisimmässä hän iski maalin Genève-Servetten verkkoon.

Lukko tiedotti jatkosopimusten ohella solmineensa vuoden sopimuksen Ilveksen sopimuspelaaja Otto Heinosen kanssa. 20-vuotias puolustaja viihtyi suurimman osan päättyneestä kaudesta Mestiksessä, kun KOOVEEn riveissä 38 runkosarjaottelua tuotti kymmenen (2+8) tehopistettä. Heinonen pelasi kauden aikana myös yhdeksän ottelua Suomen U20-joukkueen mukana.

Lukko kertoo tiedotteessaan, että nelikko kamppailee edustusjoukkueen pelipaikoista ensi kaudelle. Tiihonen, Heinonen ja Traht ovat edustuskelpoisia Lukon U20-joukkueeseen vielä ensi kaudella.

» Lähetä palautetta toimitukselle