TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Pelicansille norjalaisvahti, joukkueen ulkomaalaisvahvistukset selviävät

LIIGA / Uutinen
Pelicans vahvistuu.
Kuva © Turo Ulvinen - www.thudesign.com
Lahden Pelicans on vahvistanut maalivahtiosastoaan norjalaisella Thomas Narmolla. Joukkue odottaa Lahteen myös KHL:ssä loppukauden pelannutta Radek Smolenakia.

Lahden Pelicans ilmoittaa tehneensä sopimuksen norjalaismaalivahti Thomas Narmon kanssa. Vasta 19-vuotias Narmo pelasi päättyneellä kaudella Vålerengan juniorijoukkueessa.

Pelicansin urheilujohtaja Mika Saarinen kertoo Narmon tulevan ensisijaisesti kolmosvahdiksi ja A-junioreihin. Narmo on ollut mukana A-juniorien try out -leirillä.

- Thomaksella on kapea historia, mutta hän on noussut nopeasti ikäluokkansa parhaaksi maalivahdiksi. Katsomme kehkeytyykö pojasta huippumaalivahti, Saarinen kertoo 1+1-vuotisesta sopimuksesta Etelä-Suomen Sanomille.

Smolenakin paluuta odotetaan

Lahtelaisten kokoonpanossa on nyt kolme ulkomaalaispelaajaa. Eniten Lahdessa odotetaan KHL:ssä loppukauden pelanneen Radek Smolenakin paluuta.

- Radek tulee meille. Mitään sellaista tietoa meille ei ole tullut, että ei tulisi. Sopimuksessa on kuitenkin KHL-pykälä edelleen, kertoi joukkueenjohtaja Simo Vehviläinen Etelä-Suomen Sanomille 21.5.

Joukkueen kaksi muuta ulkomaalaista ovat Tyler Redenbach sekä Kärppien A-junioreissa kuluneella kaudella pelannut Stepan Jenik. Tšekki on isokokoinen puolustaja, joka ampuu vasemmalta.

- Treenasin viime kaudella muutamia kertoja Kärppien liigamiehistön kanssa, ja silloin juteltiin [Hannu] Aravirran kanssa tulevaisuudesta. Tunnen kuitenkin paremmin kakkosvalmentaja [Pasi] Mustosen ja totta kai se vaikutti päätöksessä, kun tiesi, mihin valmennukseen tulee, kertoi Jenik tuntemuksiaan Pelicansin verkkosivuilla.

» Lähetä palautetta toimitukselle