Norjan maajoukkuehyökkääjä Thomas Olsen Jukureihin

LIIGA / Uutinen
Jukurit saa hyökkäykseensä norjalaisväriä.
Kuva © Sirpa Pöyhönen - sirpa.poyhonen@jatkoaika.com
Koko uransa kotimaassaan pelannut norjalaishyökkääjä Thomas Olsen vahvistaa tulevalla kaudella Jukureita.

Jukurit on tehnyt 1+1-vuotisen sopimuksen Thomas Olsenin kanssa. 28-vuotias hyökkääjä on edustanut koko tähänastisen uransa kasvattajaseuraansa Vålerengaa, jonka riveissä saavutti tänä keväänä Norjan liigassa hopeaa.

Olsen oli päättyneellä kaudella Vålerengan paras maalintekijä, kun laukoi 44 ottelussa 29 osumaa. Tehopisteitä kertyi kauden aikana kaikkiaan 43. Raamikas (186cm/90kg) laitahyökkääjä voitti myös koko sarjan pudotuspelien pistepörssin tehoilla 9+10. 

− Thomas on dynaaminen ja luisteluvoimainen hyökkääjä, joka on profiloitunut nimenomaan maalintekijäksi, kuten tämän kevään pudotuspelitkin osoittivat. Odotamme innolla, että hän pääsee näyttämään kykynsä tulevalla kaudella Liigassa, kertoi Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen.

Oikealta laukova Olsen on ollut viime vuosina vakiokasvo myös Norjan maajoukkueessa. Viime keväänä hän pelasi uransa ensimmäiset MM-kilpailut, joissa merkkautti seitsemässä ottelussa kaksi syöttöpistettä. Tällä hetkellä Olsen on myös mukana Norjan MM-kisaleirillä.

» Lähetä palautetta toimitukselle